Tofas Team

Tam Versiyon: Bagaja bass konulur mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Beyler Şahin tesisatı için bir de bass düşünüyorum fakat araba sedan olunca bagaja koyacağım kabinli bass'tan ne kadar verim alacağım konusunda şüpheliyim. Kullanlar varsa, bagajdaki bass'ınızdan memnun musunuz? Pandizota ovaller için yüksek bir şeyler yapıyorlar ama oraya bass da gelebilir mi bir takım oval bir de bass için yüksek pandizot mesela mdf'den falan? Hangisi daha mantıklı olur? Kabinin daha tok ses vereceğini düşünüyorum ama bagajda olursa hem dışarı çok gürültü yapar hem de ben ön koltuktan faydalanamam gibi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim. Düşündüğüm ürün ise kabinli Sony Xplod 1800W yaklaşık 200 lira.
Tanışma konusu açarsan soruna cevap alabilirsin
(05.01.2016, 16:24)mrskhackin yazdı: [ -> ]Tanışma konusu açarsan soruna cevap alabilirsin
Nereye açayım? Forumu kalabalık etmiş olmaz mıyız öyle düşünmüştüm.

(05.01.2016, 16:24)mrskhackin yazdı: [ -> ]Tanışma konusu açarsan soruna cevap alabilirsin
Tamam kuralları tekrar okudum Smile
Bass zaten bagajda olur esas.Pandizota koyduğun verimsiz olur oval kadar bass verir.
Eskiden arkpandizota ortaya bass kenarlara 6x9 kullanımı yaygındı.ben dahil birçok kişi bagajda kabinli bass kullanıyor.sedan araç, hb araclar gibi içi dar ve bagaj kokpit arası açık değil hb deki kadar ses içeri gelmez ama pişman olacağın bir durum olmaz ses gayet iyi gelir.
Dostum ben kendim müzik sistemcide çalışıyorum antalyada. Camın oraya mdf üzeri koyacağın bastan bagajdaki kadar verim alamazsın. Ben arabayı ilk aldığımda benim bassta mdf üzerindeydi. Fakat daha sonra bagaja kabinle birlikte taktım. Kesinlikle büyük far var çünkü bu bassların bi litresi var. O yüzden bi tane kabinle bagaja koy rahat et. Tek sıkıntısı yer kaplaması. Eğer çok bass istemiyorum tonajı çok olmasada olur diyorsan mdf üzerine koyabilirsin.
(05.01.2016, 17:00)s1lverstone yazdı: [ -> ]Bass zaten bagajda olur esas.Pandizota koyduğun verimsiz olur oval kadar bass verir.

hacam adı ustunde bass kutulu olacakkı verım alasın ben ıkı turlusunude yaptım pandızotda olmaz bas kabınlı bagaja koyacaksın keyfını cıkaracaksın
Cok tesekkurler herkese o zaman bass bagaja olacak. Bir sorum daha var arka camın orayı kesip biçmeden bir takım oval takabiliyor muyuz yoksa oraya da bir şeyler şart mı?
(05.01.2016, 22:56)abidinkofficial yazdı: [ -> ]Cok tesekkurler herkese o zaman bass bagaja olacak. Bir sorum daha var arka camın orayı kesip biçmeden bir takım oval takabiliyor muyuz yoksa oraya da bir şeyler şart mı?

Kabartma pandizotlar var onlarla bir takim koyarsin kesmeden.
kesinlikle bagaja tak basını pandizotta ses alamassın ama bagajıda kullanıyorsanız o ayrı 20 25 cm çok güzel subwoferler var onlardan takabilirsin mesela. :ok
Sayfalar: 1 2