Tofas Team

Tam Versiyon: Subapları büyüten var mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleykum arkadaşlar subaplari büyüten var mı ? verim nasıl oluyor büyük bi fark oluyor mu arabanın gidişinde uzamasında ?
Yeni Üyelerin Dikkat ETMESİ Gerekenler. @ByUfuk053 Hemşerim önce kendini bi tanıtsan sonra konu açsan daa güzel olur bütün konularına baktım kendini tanıtmamışsın yöneticide konularını kilitlemiş buyüzden.
Hemşerim iyi diyosunda 2013den beri bu siteye uyeyim üstelik bütün bilgilerim hemen sol tarafta yazıyor . . Motor modifiye bölümünden konuyu actim daha farklı nasıl yapicam hiç bir fikrim yok.
(05.01.2016, 00:11)ByUfuk053 yazdı: [ -> ]Hemşerim iyi diyosunda 2013den beri bu siteye uyeyim üstelik bütün bilgilerim hemen sol tarafta yazıyor . . Motor modifiye bölümünden konuyu actim daha farklı nasıl yapicam hiç bir fikrim yok.

Üyesin tamam eyv hemşerim ama konun yok işte neyse ben uyardım yönetici kitler diye sölemiştim . 
Gelelim senin işin çözümüne eskişehire yakın memleketteyiz allahtan bursayada hangisine istersen eskişehirde bu türk mod işlerini görkem oto performance akın oto performance iki tane dükkan yapıyo onlara gidersen yardımcı olurlar ha dersenki ben bursaya gidicem ib&er auto var full atmosferik turbo herseyi yapıyo bu garajda benim bildiklerim bunlar .
Teşekkür ederim hemşerim sagolosin

maliyeti ne kadar oluyor bu islemin
268 derece egzantirik var senin kapakta anlaşılan magirus yada 50nc subab takımı alırsın kapakcıya gidersin kapakcı halleder normalde 150 liraysa kapak işciliyi bununda olsa olsa 300 tutar tahimi.
Ya ben 268 dereceli eksantrigi direk olarak taktirmistim orjinal subaplarinin üstüne sonra bütün subaplarin pullarını bozdu sonra bende onu çıkarttım bi kenarda duruyor bakalım usta ayarlar herhalde ona göre
Slm hazir konu varken yeni bi konu acmak istemedim benimde bir sorum var 1.6 slx i.e ye siboplari buyutulmus 1.4 i.e kapak taksam ne gibi sonuclar alirim acaba simdiden tesekkurler.
1.4 şahin e 1.6 doğan slx in subaplari ve kapağını mi tacaksin dogru mu anladim kardesim ?

CAN hemşerim ? Bu magirus subap magirus minibüslerin subaplari mi oluyor googleden aratiyorumo minibüsler çıkıyor bide 50 nc subap demissin bunlarda iveco kamyonetlerin subaplari mi oluyor ?
1.6 dogana 1.4 kapak takacam siboplari buyutulmus
Sayfalar: 1 2