Tofas Team

Tam Versiyon: Motor verimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sa arkadaşlar yeni aldigim 98 sahin s aracimda daha önce başıma gelmeyen birsey geldi araç  3.vites 110 derken 4 ve5 de 120 yi geçemiyor ne yapmam gerek ?
3. Viteste 110 u gördgune göre gaz ayarinda hiçbir sıkınti gözükmüyor şayet olsaydı araç yüksek devirde bogulurdu bence sizin sorununuz avans ayariyla ilgili olabilir yinede bilen arkadaslar yorum yabicaktir

Bu arada foruma yeni katilan üyelerin tanışma konusu açması zorunludur
Hocam gaz ayarındada var problem 110 deyince boşa atar atmaz araç stop ediyor
(04.01.2016, 23:41)alperen26 yazdı: [ -> ]Sa arkadaşlar yeni aldigim 98 sahin s aracimda daha önce başıma gelmeyen birsey geldi araç  3.vites 110 derken 4 ve5 de 120 yi geçemiyor ne yapmam gerek ?

Avans bence sorunkardes avans ayari yaptirdigin zaman duzelmesi lazim
Hava alıyodur karbratör biyerden yada rolantisi çok düşüktür vardır sebebi bi gazcıya götürmelisin sonrada görkem otoya götür avansına performansına bi baksınlar hamdi usta iyi bi ayar verir gönderir aracını.
Eyvallah hepinizin dedigi dikkate alicam inşallah çözeriz ya
motorda yağ yakma düzensiz çalışma yatak vurması vs yoksa sıkıntı yok ufak tefek şeyler bunlar @alperen26 sen dediyim ustaya göster bi o senin işini çözer eminimki.
Avans ve subab  ayarı yapılmasına rağmen sorun devam ediyor motor avilmamis diyenler var ??
Triger kayışı diş atlamış olabilir
(06.01.2016, 01:03)Falcon417 yazdı: [ -> ]Triger kayışı diş atlamış olabilir

Kayış değiştirelim ve birde şu sorun var daha Yenice belli eden kendini yüksek devir sonrası araç stop ediyor gaz beyni yeni bu sorundan kaynaklanan bilir mi bu hız olayı?
Sayfalar: 1 2