Tofas Team

Tam Versiyon: Çam ağacı yapışkanı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracımın kaputunda çam ağacının yapışkanın izleri var ne yaptıysam çıkaramadım gaz yağı ile sildim benzin ile sildim bir türlü çıkmadı sizin bir öneriniz varmıdır ?
Pasta cila kardesim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üzerine mazot sıkıp sıcak bi yerde biraz bekletince iyice yumuşuyor sonra silince çıkıyor. Zaten soğukta serleştiği için iyice yapışıyor.
(04.01.2016, 15:53)Nri yazdı: [ -> ]Üzerine mazot sıkıp sıcak bi yerde biraz bekletince iyice yumuşuyor sonra silince çıkıyor. Zaten soğukta serleştiği için iyice yapışıyor.


Havalar soğudu sıcağı bulamayız artık pasta cilaya kaldı işimiz
Benzin gaz yağı uçar döküp bekletmeye gelmez mazot uygun olur. Fön makinası tutmak yada cok sıcak olmayan su ile once yumusatip sonra benzin gaz yağı mazotla deneyebilirsin.yumusamamissa bastırıp silmeye çalışma çam akmasi boya ile birlikte gelebilir.
Ben yapiskan veya boya yaptigimda fazlaliklari sentetik tinerle siliyorum fiorinonun farindada folyo vardi cikarttigimizda yapiskan izi vardi tinerle silmistim boyayada zarar vermemisti ama sentetik tinerle silmistim yine sen bilirsin kaportanin gorunmeyen kisminda bi deneyebilirsin zarar veriyomu vermiyomu diye

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kolay kille çıkıyor. Kil yoksa çok kaynar olmayan ılık suyla yumuşatıp düz tornavidanın ucuna bez sararak çok fazla bastırmadan da kolay çıkıyor.
(04.01.2016, 18:43)yucinx yazdı: [ -> ]Ben yapiskan veya boya yaptigimda fazlaliklari sentetik tinerle siliyorum fiorinonun farindada folyo vardi cikarttigimizda yapiskan izi vardi tinerle silmistim boyayada zarar vermemisti ama sentetik tinerle silmistim yine sen bilirsin kaportanin gorunmeyen kisminda bi deneyebilirsin zarar veriyomu vermiyomu diye

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(04.01.2016, 18:58)M.Can yazdı: [ -> ]En kolay kille çıkıyor. Kil yoksa çok kaynar olmayan ılık suyla yumuşatıp düz tornavidanın ucuna bez sararak çok fazla bastırmadan da kolay çıkıyor.


Çok teşekkür ederim bu dediklerinizi denicem sonucu fotoğfarlarım  Big Grin Big Grin