Tofas Team

Tam Versiyon: Plastik boyama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Şuan aracımda boyalı panjur var ama şu eserin sert olan yuvarlak logolu panjurunun ortasını kesip logolu yapacağım ve içine 88 model panjurdan ızgara kesip takacağım köşeyede AC SCHNİTZER logo koyacağım ama bu panjuru 210 a boyamam gerekiyor internetten sprey astar ve sprey boya fiyatlarına bakınca 50 60 liraya geliyor o civara zaten panjuru boyarlar ucuz satılan bi site falan var mı ? Birde bana az birşey kaporta macunu lazım panjur yamulmasın diye arka tarafa kalın macun atacağım onu nerden temin ederim?
(03.01.2016, 03:03)66AY886 yazdı: [ -> ]Şuan aracımda boyalı panjur var ama şu eserin sert olan yuvarlak logolu panjurunun ortasını kesip logolu yapacağım ve içine 88 model panjurdan ızgara kesip takacağım köşeyede AC SCHNİTZER logo koyacağım ama bu panjuru 210 a boyamam gerekiyor internetten sprey astar ve sprey boya fiyatlarına bakınca 50 60 liraya geliyor o civara zaten panjuru boyarlar ucuz satılan bi site falan var mı ? Birde bana az birşey kaporta macunu lazım panjur yamulmasın diye arka tarafa kalın macun atacağım onu nerden temin ederim?
Banada lazım aynı şekilde boya basan biyer Big Grin macunuda sanayide boya satan yerlerde bulabilirsin Smile
Oto boyası satan yerlerde macun, boya gibi gerekli malzemeleri bulabilirsin bazı yerler boya koduna göre spreye basarlar fiyat sorarsin.yanlız macun yamulmasina engel olabilir mi bilemiyorum.iç yüzeyden dışardan görünmeyecek kısımlara polyester ve elyaf ile katmanlar oluşturup kalinlastirabilirsin.
Aracının renginde araç boyayan ustalar olur rica edebilirsin belki makul fiyata senin panjuruda boyayabilir.
(03.01.2016, 12:02)ersın124 yazdı: [ -> ]Oto boyası satan yerlerde macun, boya gibi gerekli malzemeleri bulabilirsin bazı yerler boya koduna göre spreye basarlar fiyat sorarsin.yanlız macun yamulmasina engel olabilir mi bilemiyorum.iç yüzeyden dışardan görünmeyecek kısımlara polyester ve elyaf ile katmanlar oluşturup kalinlastirabilirsin.
Aracının renginde araç boyayan ustalar olur rica edebilirsin belki makul fiyata senin panjuruda boyayabilir.
Sıfır panjur alicam boyamak istiyorum kaclik zımpara kullanmaliyim boya tutmasi için hemde çizilmemesi için
Cizilmemesi icin vernik atman lazim

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(03.01.2016, 13:07)yucinx yazdı: [ -> ]Cizilmemesi icin vernik atman lazim

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlem sırası nasil olmalı aldim panjuru zimpara (kaclik) astar zımpara boya sonra vernik mi macuna gerek var mi
ben yedek panjura boya koduna önem göstermeden sprey aldım beyaz oldugu için renkte farklılık olmadı https://www.tekzen.com.tr/sprey_400ml_mat_beyaz_/172356 kırlı beyaz adı altından nalburdan aldım renkte sıkıntı olmadı[Resim: RahPCzs.jpg] tampon ve panjuru boyadım.
Ben boya islerinden pek anlamam ama vernik boyadan daha sert oldugu icin kolay cizilmez ama bildigim ince bir zimparayla sulu zimpara atilir sonra plastik astar atilir ondan sonrada boya aitilip vernik atilir

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(03.01.2016, 13:12)saamet yazdı: [ -> ]ben yedek panjura boya koduna önem göstermeden sprey aldım beyaz oldugu için renkte farklılık olmadı https://www.tekzen.com.tr/sprey_400ml_mat_beyaz_/172356 kırlı beyaz adı altından nalburdan aldım renkte sıkıntı olmadı[Resim: RahPCzs.jpg] tampon ve panjuru boyadım.
Ben parlak aldim farklılık gosterdi boya kodumu bilmiyorum ama 249 bastricam bakalim tutacakmi
ben kırlı beyaz aldım sonuç resimde casati ral 910
Sayfalar: 1 2 3 4