Tofas Team

Tam Versiyon: fiberglass
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://ekokuvvet.tumblr.com/  fiberglass yapmak için gerekli malzemeler nelerdir ?
Exclamation hizlandirici ve setlestirici birbirine direkt karistirma yan yana bile durmasın reaksiyona girerek ısınıp yangın vb. tehlikeli durumlara yol açabilir.polyesterin kokusunu teneffüs etme zararlıdır.uygulama yaparken doktorlarin kullandığı maskeden tak elyaf nefes yoluyla akcigerine kaçabilir.
Kullanılan malzemeler Elyaf,polyester,hızlandırıcı(mor) ,sertlestirici(şeffaf)
Örneğin; polyester depoyu tamir edeceksin (tek seferde kullanacağın kadar)1 çay bardağı polyestere 1 çay kasigi hizlandirici koyup rengi seffaf olana kadar karıştırıp 2kasik sertlestirici koyup karistirirsin.tamir edeceğin yuzeye ince kestirme fırça ile sürüp üzerine elyaf koyup polyeser ile elyafi komple iyice islatirsin.kuruyunca aynı işlemi tekrarlarsın taki istediğin kalınlığında gelene kadar.
verdiğim karisim oranını ciddiye alma polyesteri aldığın saticiya sorarsin tarif eder. internette vardır arastirirsin deneyerek de bulabilirsin.
(02.01.2016, 15:35)saamet yazdı: [ -> ]http://ekokuvvet.tumblr.com/  fiberglass yapmak için gerekli malzemeler nelerdir ?

kardeşim bu işin uzmanı bir tanıdığım var ama mesafe var her polyester her yere uygulanmaz ben tofaşa tavan yapıldığını dahi gördüm bende bu yaz yaptırıcam sen ne yaptırıcaksın nereye uygulayacaksın bana benilirt ben ustayla konuşurum benim komple torpidoyu kapladı on numara oldu