Tofas Team

Tam Versiyon: ısınma sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm beyler. Aracın içinde aşırı derecede ısınma problemi yaşıyorum. Nasıl yöntemler önerirsiniz? Şu an donuyorum Big Grin
Kaloriferin musluğu açılmamıştır sıcak kolu büyük noktaya getirince açmıyormu musluk
Sıcak üflüyo da sonra soğuğa normale dönüyo soğuyo yani. Gaza basınca sıcak geliyo gazdan çekince soğuyo
Musluğun arızalı olabilir o zaman
Mustafa Üstad arkadaşın sorununa benzer bendede birşey oldu son gün fakat daha sonra denemedim tekrar, araç gayet güzel ısıtıyordu sonra soğuk üflemeye başladı ki motor ısısını almıştı fakat uzun yol gidiyordum heralde aşırı soğumadan ötürü böle yaptı dedim, kaloriferi kapadım 3 dk sonra gene açtım gene sıcak vermeye başladı ama kısa bir süre sonra gene soğuk üfledi problem ne olabilir acaba aynısını yaparsa musluk arızasu dışında ?
Aynen sendekide musluk arızasına benziyor petek yeteri kadar ısınmıyor demekki
Anladım üstadım saol
Hacı bence sorun musluk falan değil devirdaimde bişey var gibime geliyo
(31.12.2015, 02:52)yigitasker yazdı: [ -> ]Mustafa Üstad arkadaşın sorununa benzer bendede birşey oldu son gün fakat daha sonra denemedim tekrar, araç gayet güzel ısıtıyordu sonra soğuk üflemeye başladı ki motor ısısını almıştı fakat uzun yol gidiyordum heralde aşırı soğumadan ötürü böle yaptı dedim, kaloriferi kapadım 3 dk sonra gene açtım gene sıcak vermeye başladı ama kısa bir süre sonra gene soğuk üfledi problem ne olabilir acaba aynısını yaparsa musluk arızasu dışında ?

üst kapaktaki su yolları tıkandığı zaman bu sorunu yapıyor yada üst kapak contası değişirken sıktıkları sıvı conta delikleri kapıyor uzun yolda kalorifer ısıtmıyor,tüp beynide buzlanma yapıyor.
Tüp beyni ısınıyor ama soğuk üflüyor direk bugün kesinlikle farkettim =(
Sayfalar: 1 2