Tofas Team

Tam Versiyon: Atiker Regülatör ayarı problemi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba  geçen gün arabaya bilgisayarlı gaz ayarı yaptırmıştım ve randıman alamadık patırdama yapıyordu ve sonrasında tekrar gittim usta sarı prinç vidayı sonuna kadar sıkmış siyah olan ayar vidasını da sonuna kadar gevşeltmiş sizce böyle ayar olur mu yaw ? Smile
Ayarın nasıl yapıldığına değilde şuan memnun olup olmadığına bak bence
(25.12.2015, 21:18)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ayarın nasıl yapıldığına değilde şuan memnun olup olmadığına bak bence

Ya şuan bir sorun yok gibi gayet iyi çalışıyor ama neden öyle bir şey yaptı onu merak ediyorum madem tek o siyah somun ile ayar oluyor neden sarı vida mevcut yanlış anlamayın hocam bilgilenme konusunda sordum ayrıca her sorunlarımıza yardımcı olduğunuz için size teşekkür ederim.
Benim yaptirdigim gaz ayarinda.. Adam sarı princ vidayı yarım tur açmıştı sadece..sabahları ilk çalıştırmada tek marsta çalışmamaya başladı..ben onu tam sıkıp bir tur açtım şimdi sıkıntı yok..yanı o vida ilk çalıştırmaya alakalı..siyah olanı çok acmamak lazim en stabil çalıştığı yerde bırakılmalı..

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgisayarlı ayar doğru çıkar.benzinde düzgün çalisiyorsa lpg de yakıt durumunu test et.
Lpg ayarını ustama gider az yaksın derim motor sesini gaz yemesini dinler egzoza elini tutar koklar ayarlar birkaç gun sonra bilgisayarli ayara giderim yakıt ideal çıkar.