Tofas Team

Tam Versiyon: Komponent Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Alpine spg 17 cs alma arefesindeyim. Dinleme imkanım yok. Bunu tavsiye eder misiniz? Ya da dinleyip beğendiğiz neler var. 300 tl civarı sıfır yada ikinci el olabilir
Hertz ESK165 tavsiye ederim ama sıfırı 400ün üstünde galiba belki 2.el 300 civarına bulabilirsin. Ben Hertz kullanıyorum memnunum. Ya da dediğin fiyatlarda Infinity REF500 var. Bu da kalitelidir. Alpine de illaki kalitelidir ama kullanıcı yorumlarını duymadım hiç. Eğer dinleme imkanın varsa dinleyerek al. Ben dinlediğim için Hertz ya da Infinity tavsiye ederim.
infinity 6500cx de olabilir 300 civarında sıfırları
Hertz i herkes tavsiye ediyor ama bulamadım temizini uygun fiyata. Sıfırı da çok para. Dinleme şansım yok malesef. Yoksa hoparlör dinlemeden alınmaz. Genelde youtube da dinleyerek fikir edinmeye çalıştım
http://www.dailymotion.com/video/x38bz68_img-0992_auto
şurdaki alpine ler hoşuma gitti
Uğultulu basslar parlak tizler istemiyorum. Doğal çalması lazım.
İnfinity de fena değil gibi.
Hertz in fiyatı uçmuş 500ün üstünde. Ben dolar 1.2 civarındayken 180-200lira gibi fiyata almıştım. Alacağım zaman Infinity i dinlemiştim güzeldi. Alpine kullanan varsa sitede yardımcı olur.
(23.12.2015, 13:04)M.Can yazdı: [ -> ]Hertz in fiyatı uçmuş 500ün üstünde. Ben dolar 1.2 civarındayken 180-200lira gibi fiyata almıştım. Alacağım zaman Infinity i dinlemiştim güzeldi. Alpine kullanan varsa sitede yardımcı olur.

Aynen işte çok para oralara çıkamam malesef. İnfinity yi de ekledim listeye. Onu da youtube da dinledim o da doğal çalıyor gibi.
Arkadaslar yokmu alpine kullanan forumda