Tofas Team

Tam Versiyon: hiç bi şekilde çalışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamınaleyküm herkese. Dün aracım düzgün bi şekilde çalışıyordu lpg de stop etttim. bugün marşa basa basa çalıştıramadım ve takviye yaptım. benzindede lpg dede basmama rağmen çalıştıramadım. motor boğulmuştur diye bekledimbi yarım saat yine çalıştıramadım. 5-6 kere vurdurdum hem benzinde hem lpg de yine çalışmadı. distrbütor kapağını açtım içini temizledim. bujileri tek tek denedim ateşliyor. ne yapmalıyım ? lpg beyninde hortumlarda falan donmada yok. neden olabilir ?
modül de olabilir bizdede aynı sorun vaardı uzun zaman once modülü değiştik şimdi gayet güzel çalışıyor ama garanti modüldendir diyemem.
(20.12.2015, 20:26)saamet yazdı: [ -> ]modül de olabilir bizdede aynı sorun vaardı uzun zaman once modülü değiştik şimdi gayet güzel çalışıyor ama garanti modüldendir diyemem.

modül dediğin ne kardeşim
araç dogan l modül yoktur sanırım benzinle gazı aynı anda verme olasılıgı var eger öyle bi şi varsa ondan yapabılır
Ateşleme var diyorsun aküde sağlam demekki marş bastığına göre bu durumda vurdurman gereksiz olmuş yakıt seçici anahtarın benzin ve lpg kesicilerini açıyor mu peki ? hadi lpgyi anlayamazsında benzine alınca motora benzin gidiyormu ?
(20.12.2015, 20:38)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ateşleme var diyorsun aküde sağlam demekki marş bastığına göre bu durumda vurdurman gereksiz olmuş yakıt seçici anahtarın benzin ve lpg kesicilerini açıyor mu peki ? hadi lpgyi anlayamazsında benzine alınca motora benzin gidiyormu ?

mustafa abi kesicileri açıyor sıkıntı yok tık tık ses geliyo. benzin hortumunu geri takamam diye sökmedim. nasıl bi yol izlemeyim
lpg ile benzin biarada giderse çalıştıramazsın. birini iptal et öyle çalıştır. çalıştığında arızayı bulman kolay olur. arabanın arkasına geç egzozdan hem benzin,hem lpg kokuyor mu?
(20.12.2015, 20:46)cakmakmehmet2001 yazdı: [ -> ]lpg ile benzin biarada giderse çalıştıramazsın. birini iptal et öyle çalıştır. çalıştığında arızayı bulman kolay olur. arabanın arkasına geç egzozdan hem benzin,hem lpg kokuyor mu?

abi her ikisinide denedim olmadı. çalıştırabilsem bi sorunu bulucazda
Benzin varsa eğer benzin kesicisinin önünde valf vardır on off yazar onu on konumuna al marşa bas tekrar benzinde çalıştırmayı dene
[Resim: atikerbenzinkesici.jpg]
(20.12.2015, 20:51)Falcon417 yazdı: [ -> ]Benzin varsa eğer benzin kesicisinin önünde valf vardır on off yazar onu on konumuna al marşa bas tekrar benzinde çalıştırmayı dene
[Resim: atikerbenzinkesici.jpg]
sabah denicem abi. peki karbürator kapağını açıp benzini oraya döksem ?
Sayfalar: 1 2