Tofas Team

Tam Versiyon: 81 / Düzce
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar uzun zamandır misafir olarak forumu geziyordum. Daha sonra forum Misafirlere kapatılınca üye olmaya cabaladım ama bir kaç sorun nedeniyle biraz uğraştık ama Ali sağolsun yardım etti ve aranızdayım. Tofaşlara (özellikle yeni kasa Şahin/Doğanlara) karşı bir ilgim uzun zamandır vardı ama motorsikletlerle daha haşır neşirdim. Son zamanlarda artık yaş bir araba alma yaşına gelince Şahin ve Doğanlara olan ilgim arttı. Şahin ve Doğanlarla ilgili bilgi edinebileceğim gerekirse modifiye ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabileceğim bir site arıyordum ve burayı buldum. Froumda gezerken herkesin sorunu olan arkadaşa yardım etmek için cabalaması ve dayanışma hoşuma gitti, sıcak bir ortam.

Adım Fatih, 19 yaşındayım, Düzce'de yaşıyorum normalde ama üniversite için Eskişehre geldim. Yine de haftamın büyük bir kısmını Düzce de geçiriyorum.

Biraz uzun bir tanıtım oldu sanırım ama idare edin beni siteye üye olmak için binbir uğraş verdikten sonra üye olunca insan döküyor içini Smile
Fatih hosgeldın kardesım.Sen ıstersınde ben yardımcı olmam mıBig Grin
Hayırlı forumlar daım olman dılegıyle...
Blush
Aramıza hoşgeldin fatih Smile
Hoşbulduk arkadaşlar Smile şu mesajıma anında 2 tane cevap gelmesi bile bu forum üyelerinin ne kadar sıcak kanlı olduğuna dair bir kanıt Smile Teşekür Ederim.
hoşgeldin kardeşşş
hoşgeldin kardeşim...
aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk arkadaşlar
hoş geldiniz Smile