Tofas Team

Tam Versiyon: motor ses yalıtım hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar aracımın motor sesinin önden aşırı derece gelmesinde şikayetçiyim .Bunu bitüself ile aşağıdaki resimlerde numaralandırdığım yerlere yapsam bir fayda görürmüyüm.

Bu resimde 2 numaralı okla gösterdiğim yerde üsten eksentrikli tofaşların hepsinde gri renkte keçe gördüm fakat düz motorlarda rastlamadım ben yapsam o kısımlara ve 1.numaradaki plastik olan yerlere yapsam ?

[Resim: JkVqJn.jpg]
Ve aşağıdaki resimde numaralandırdığım yani çukur olan yerlere yapıp kaput halısından alıp montajlasam diyorum benim düşündüğüm şekilde bitüselflesem faydası olurmu yardımları bekliyorum.
[Resim: 5mNL1D.jpg]
sonucu merak ediyorum yapmışken tabanada uygula ve ayrıca kapılara iç yalıtım süper oluyorda motoru bilmem foruma bakabilirsin iç yalıtım için güzel bilgiler var
O 1 numara dedigin yerin kapagina ic kisimdan yaparsan gorselligi bozmamis olursun bi nebze de olsa faydasi olur ama ses yine de kesilmez
Şu 1 numarada verdiğini bende yeni fark ettim.İnternette rasgele parça listesi arasında görmüştüm fotoğraflarına baktım ama neresi diye çıkaramamıştım.Bende aynı şekilde orjinal parçayı alıp montajını yapıcam hiç olmassa az bişey ses keser kalorifer kısmından gelen motor sesini azaltır.Bildiğin bi yer varmı bu parçayı satan ?
Ben komple içeriye yaptm kapılar haric firex de dahil az buz kesildi ama ne yaparsan yap düz motor sesi kesilmiyor
elimde motor göğüs keçesi ve kaput izolatörü mevcut.sıfır
(07.12.2015, 10:19)nedim83 yazdı: [ -> ]elimde motor göğüs keçesi ve kaput izolatörü mevcut.sıfır
Kardes resim varsa atman mümkünmü
.fiyat ne düşünüyorsun??

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
akşam yollarım..ister buradan isterseniz whatsup'tan.
Benim aracda Baya bi fark oldu sesi nerdeyse kesti diyebilirim kesinlikle herkese öneririm.
Benim aracta mevcut tavsiye ederim...
Sayfalar: 1 2 3 4