Tofas Team

Tam Versiyon: Vites topuzu kısaltma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
önceki konuları inceledim yapılan uygulama pek içime sinmedi. daha orjinal bi vites topuzu kısaltma işlemi tavsiyeniz varmı? mersinde bi araba yapmıştı merso topuzu takmıştı çok beğenmiştim foto varsa atarsanız sevinirim
ilgin için teşekkür ediyorum. ama biraz daha farklı şeyler varmı diye açtım  konuyu bunları gördüm zaten pek uymadı kafama.
Ben universal tiplerden kullanıyorum. Orjinal vites topuzu hem uzun hem de tipi güzel değil. Bayadır bu şekilde kullanıyorum memnunum. Şuan bunu söktüm yuvarlak metal taktım onun fotosunu bulamadım bulursam atarım.
[Resim: yoGV29.jpg]
hah aradığım böyle şeyler hocam teşekkür ederim. aslında yuvarlak aklıma daha hoş geliyo. onun fotosu olsaydı keşke yaa Idea
Bunun duruşu güzel yuvarlağın da tutuşu kavraması daha rahat geliyor bana.Bilgisayarda bulabilirsem atarım yoksa yarın çekerim. Şimdiki kullandığım yuvarlak tip de böyle.
[Resim: otm102577.jpg]
diğeri çok asi duruyor be müdür :Smile gırtlak dolu gibiii
bende böyle bişi arıyorum ama bulamadım halen Smile

[Resim: 826PzQ.jpg]
(06.12.2015, 22:40)ekskuizmi yazdı: [ -> ]diğeri çok asi duruyor be müdür :Smile gırtlak dolu gibiii

Aynen diğeri güzeldi hem iç mekanla uyumlu duruyordu. Ben çok uzun süre kullandığım için sıkıldım yuvarlağa geçtim. Bu da yuvarlak. Yandan fotosu yok herhalde bulamadım bunu bulabildim.
[Resim: G2ZP2V.jpg]
Smile aynen
Sayfalar: 1 2