Tofas Team

Tam Versiyon: Polisten dayak yedim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Yerinde Olsaydım . Gider Gerekli Yasal İşlemleri Yapardım Ve Mahkemeye Verirdim Net . Müşterimiz Sivil Polis Var . Mahalle Girişinde Babamla Beraber Eve Giderken Resmilerle Beraber Kontrol Yapıyorlarmış Durdurdular . İlk Başta Tanımadı Babamı Daha Sonra Tanıdı . Ve Sohbetleri Sırasında Abi Sivil Olarak Kimseyi Durduramam İllaki Yanımda Resmi Olması Gerekiyor Yasa Böyle Demişti . Git Raporunu Al Ve Davacı Ol Derim .
Alt tarafi bi polis memuru o oadarini yapmaya hakki yok durup dururken yolda giden adama dur lan deyipte bi guzel dovmek oyle bi dunya kimi var  git hakkini ara kesinlikle kimlik  bile göstermemis gosterse ne ki poliste yolunda giden adami durdurupta dayak atma  yetkisini kim vermiste o adam bulsun sizi in gozunuzu korkutmus git mahkemeyede kurtarsin arkasi bakalim onu kurtarabiliyosa
(01.12.2015, 19:54)Anku yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaslar ben okula hep bisikletle gidip geliyordum bugun okul dönüşü ışıklarda bereli ceketli balici serseri tipli birisi dur lan diye bagırdı tabi ben durmadım yakaladı arkadan durdurmaya çalıştı sağ ayağımla kendisinin karnına tekme vurdum, o anda beni yere düşürdü botuyla kafama vurmaya başladı ellerimi kelepçeledi tamam tamam sıkma dediğim halde gözüme biber gazı sıktı bikaç tekme daha attı bana, sonra köşeye çekti gözüme kafama vurmaya başladı o anlık biber  gazının etkisiyle birşey hissetmedim üstümü aradı çantamı aradı kimlik bilgilerini vs verdim aradan 1 saat geçti yandaki dükkana geçirdi beni dükkandakiler tanıdık çıktı bazıları beni haklı gösterdi bazıları onu, o da beni kovalarken ayağı bisikletin ayaklığına çarpmış sıyrılmış bak bunu sen yaptın diye suçladı beni, neyse babamı aradım geldiler, adam tanıdık vasıtasıyla gözaltına almaktan vazgeçti dedi ki baban gelsin babana teslim edecem gelemezlerse dur ihtarına uymama cezası yazacam dedi. Babam geldi,  adam ben doktora gitsem rapor alsam senin hayatın biter gibisinden laflar yaptı. Sonra eve geldk.

burda benim suçum tekme atmak ama tanımadığım yabancı biri beni kovalayınca kendimi pek te suçlu görmüyorum.
Herşey yolun ortasında mobesenin önünde oldu bu adamın arkası var sanırsam şikayet etsem doktordan darp raporu alsam haklı çıkar mıyım ? Ve de sivil görünümlü bir polisin durmayan birisini darp etmeye hakkı var mı ? Adam o anlık stresini benim üstümde attı resmen. Yarın biber gazı alacağım her an herşey olabiliyor.

adam sana dur derken polis olduğunu beyan etmediyse yani sana dur ben polisim demediyse sen sonuna kadar haklısın; lakin şöyle bir durum da var sen nekadar darp raporu alsanda değişen birşey olmaz mobese kamerasında ses kaydı olmadığı için birşey ispatlayamazsın bu durumda tekme attığın için görev başındaki memura mukavemetten ceza bile alma durumun var. yani anlayacağın kardeşim o gün senin yiyecek bir dayağın varmış oda polise denk gelmiş. bence boşver senin için acı bir tecrübe olmuş olur unut gitsin derim.
adanada ki polisler genelde artis  gücü böle genç kardeşlerimize yetiyor bana denk gelsinki 2 mt re boyumla antıramnlı bilegimle çenesini nasıl eline veriyordum kardeşim çok geçmiş olsun bişeye ugraşma bırak it iti ıssırmaz hergün can sıkısı olur sana
Sayfalar: 1 2 3 4