Tofas Team

Tam Versiyon: akü sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamın aleykum arkadaslar benim aracım da sabahları kontagı cevirdiğimde luk diye ses geliyor hani tofaşlarda olan bi ses varya kontagı cevirdiğinizde gelir o ses geliyor fakat arac çalısmıyor gösstergede ki akü ışığı yanıyor ama hiç bi şekilde mars almıyor aküye bakıyorum sıvı rengi yeşil.5.6 kere böle deniyorum sonra marş alıyor ve çalısıyor.motor sıcakken hiç böyle bi sorun cıkmıyor sizce akü den mi?kömür den mi sarj dinamosundan mı?
Aleykum selam.Komurlerde sorunda yapiyor heleki sogukta ilk calistirmada 5-6 ay ufak vurdurmalarla calistiriyordum eski aracimi. o cit seside gaz kesicilerinden yada luk sesi benzin otomatiginden geliyor.
Mars motorundan yapıyor o sıkıntıyı.komple dağılıp güzelce temizlenmeli ve marş motoru tüm parçaları elden geçirilmeli
kesinlikle marş dinamosu sökülüp kömürler değişmeli bakırlar temizlenmeli benzinle kapak burçları değiştirilmeli  temizlenip takılırsa sıkıntı kalmaz masraf olarak 35 tl işçilik 10 tl burçlar 10 tl kömür  55 tl gibi bi rakama hallederler
teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için sagolun persembe öleyse elektrkçiye söktüreyim bakalım işl.çözülür.bide bende düğmeli egsoz vardı onun ısıgıda boşaltablr dye aküyü ısıgada iptal etmiştim.