Tofas Team

Tam Versiyon: Düğmeli kesiciyle egzoz patlatma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Beyler şu gördüğünüz videoda araç kesiciye giriyor ama egzoz patlamıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ud9jsW8fQi8


Bundada fena bi şekilde egzoz patlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=OKPozJgy5QI


İkisindede anladığım kadarıyla kesik korna rölesiyle yapılmış.Bu egzoz patlatma için herhangi bir ayar falan mı yapılıyor ? Bilen varsa anlatabilirse çok makbule geçer.
http://www.tofasteam.com/konu-devir-kesici-motosiklet Bu konuyu açmıştın denemeni yapmadın mı?
Memleketten uzun bi süre uzaktayım malesef motorda memlekette kaldı yatıyor.Bobinide yakmıştık zaten.Yeni bobin almaya fırsat kalmamıştı.Bende o arada kesiciyle alakalı araştırma yapıyorum memlekete gittiğimde eksiksiz uygulayayım diye.
Patlama olayı birisinin egzoz susturucuları alınmamış birisinin alınmış headers dedikleri 51 düz boru veya atom takarak egzozun patlamasını sağlıyorlar röle sisteminde fark yok ??
Arkadaslar benim arac slx motor ayni duzenegi bende yaptirdim ama ilk videodaki gibi sadece kesiciye giriyor vana açık dahi olsa patlatma yapmiyor 

Taktirdigim elektrikciye sordum slx motorda patlatma yapmaz kime gidersen git paran boşa gider, düz motor gibi patlatmaz dedi şimdi benim sistemdemi sorun var yoksa elektrikci ustanin dedigi dogrumu aydinlatirsaniz sevinirim
Aradim aradim bulamadim yeni konu acmamak icin hazir konudan sordum 

Zaten benim sorunumda hemen hemen ayni konu dağılmıyor
Slx motor daha iyi patlatır sallamış ustan çatara patara için tek röle kullandıklarını söylüyordu yapanlar o yüzden en üstte verdiğim linkte arkadaşa onu anlatmaya çalışmıştım ben denemedim deneyeceklerin yorumlarını bekliyorum
Ne alaka SLX motor patlama yapmaz benim arabam 99 Doğan S Haliyle tempra yani slx motor orta susturucu iptal 51'lik düz boru var dip gazla kesiciye girince kulaklarını tıkarsın çatara patara gidiyo 2 karış da ateş atıyor. Abarth eksoz da YOK!
Falcon417 tek röleyle olan senin attığın şemayı faceden elektrikçi birine gösterdim.Bu şema olmaz.Ateşleme bobinine gelen elektrik kesik korna rölesini çalıştırmaz o yüzden olmaz dedi.
Sayfalar: 1 2 3