Tofas Team

Tam Versiyon: Dijital km saati
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Android telefon yada küçük ekranlı bir tableti gösterge paneline monte edip mekanik km saatinin yerine dijital km saati kullanmak istiyorum. Uygulanabilirliği hakkında tereddütlerim var. Örneğin telefon kullandık diyelim. Ekran panelin içinde  sabit olacağı icin sök tak olayı olmayacak. Programin özelliği şarja takılinca otomatik calışıyor fakat ben batarya kullanmadan kontakla birlikte şarj devreye girsin istiyorum. Bunu hallettik diyelim fakat telefonun power butunu olmadan şarja takınca açma imkanımız varmı? 

Kullanmak istediģim programlardan örnek ekran görüntüsü

[Resim: owiwycu.png]

[Resim: up8rm3q.png]


Program gps üzerinden çalışıyor ve doğru ölçüm yapıyor
abi eğer dediğin şeyleri yaparsan güç düğmesine 2 kablo çıkarır uygun bir yere tuş yapabilirsin yalnız bunların düzgün çalışabilmesi için gps i hemen bulan tlfn lazım çünkü bazıları hızla bulurken bazıları nerdeyse hiç bulmuyor
Bence çok etrafından dolaşmak olur böyle telefonla falan.
Şöyle bişi iş yapar mı acaba ? Maliyeti hakkında bişi diyemem tabi ama telefon veya tablet maliyetinden ucuzdur gibime geliyor.
GPS hız programları çok ağır tepki veriyor. Görünüm açısından güzel olabilir ama işlevsellik olarak kötü durur bence. Bir devre ya da röle koyulabilir kontak açınca telefonun power butonuna tek seferlik akım gönderecek şekilde.
Şarja takınca sadece uykudaysa uyandırabilirsin abi ama tamamen kapalı cihazı sanmıyorum açamazsın , başka forumda teyp yerine ipad takan vardı baktım resimler silinmiş ipad deki ortadaki butonu kendisi uzatıyodu sende 2.el cihazı dağıtıp power tuşunu uzatmalısın abi