Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan 131 Toplamaya Değer mi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
93 şahinimiz var babam aksi adam arabayı ne veriyor ne bi yerine dokunduruyor öğrenciyim gencim 1500 liraya satılık doğan var eski kasa tanıdığımdan vade ile veriyor araba kaporta hasarlı 2 3 bin lira kaporta tutuyor iç dış yürüyen falan 5 i geçiyor biraz alıp yavaş yavaş toplamak istiyorum sizce saçma bir iş mi arıyorum kendime yoksa yeni kasa arabamı alayım karar veremedim yardımcı olur musunuz arabanın resimleri eklemeye çalışıcağım

thl T6Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
reis sen pederle aranı iyi tutmaya bak macera arama bu işler öyle uzaktan görüldüğü gibi 3 su tutar 5 e bunu alırımla olmuyor ben sadece arabanın rengini değiştirdim sigorta vize motor derken bana 3.5 4 arasına geldi ve inan paran olsa bile usta bulmak cok zor ve ögrenci olman cok buyuk dezavantaj desenki çalısıyorum bekarım maceran olur yaparsın ama ögrenciyken bence cok büyük risk bu işler..
Bence bulaşma ayni ise kalkismis ve cok zarar etmis biri olarak soyluyorum.ben bin liraya aldim hemde kaporta filan duzgundu.on duzen sadece 500 lira masraf acti tup isletmesi muayene filan 4 u buldu 3 e zorla sattim vadeli bence bulasma .
(07.11.2015, 22:17)mucahit44 yazdı: [ -> ]Bence bulaşma ayni ise kalkismis ve cok zarar etmis biri olarak soyluyorum.ben bin liraya aldim hemde kaporta filan duzgundu.on duzen sadece 500 lira masraf acti tup isletmesi muayene filan 4 u buldu 3 e zorla sattim vadeli bence bulasma .
Tanıdığım olduğu için sıkıntı yok param oldukca vericem bende o düşüncedeyim ağır para ister mi istemez mi motor şanzıman iyi sorunsuz dedi bana kaporta bide yürüyende var dedi

thl T6Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu isler icinde sanayide adamin olmasi lazim bilmiyorum ne is yapiyosun ama
Bencede bulaşma elini attigin yer masraf bu şahin türlerinin :Smile Benim fikrim ona verecegin para dursun kış geçene kadar, yaza dogruda temiz bişey al ugraşmazsın kafan rahat olur.
Bence de hiç bulasma babanla arani iyi tut.para biriktirir zamanla arabayı verir zaten arabaya ufaktan goze batmadan birşeyler yaparsın.
Git motosiklet al çok daha masrafsız ve ekonomik gezersin zaten araba var babanda hatta paran yeterse sıfır honda cbf 150 al şu ara kampanya da ya da git bajaj boxer al bende bajaj boxer var yakında satıcam sıfırı 3250 civarı 2. elleri 2500 civarı taş gibi motor.
bulasmayın ya sanayici olucan yada paran sağlam olucak evdeki hesap çarşıya uymuyor
Ehliyetin ve motosiklet ekipmanın varsa al ya da alırım diyorsa çünkü motor işi kesinlikle şakaya ve gaza gelmez
Sayfalar: 1 2