Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg Değişim Süresi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün aracıma gaz ayarı yaptırdım. Başka bir konuda da buna değinmiştim ama konu karışmasın diye buraya açmak istedim. Benim aracım 2016 mart ayında vizeye girmesi gerekiyor ve tank 10 yılı doldurmuş olacak bugün gazcı daki arkadaşlar tank değişimi ile beraber beyin de değişmesi gerekir dedi hatta komple sistem değişmesi daha iyi olur sadece tüp 300 tl komple değişim 450 tl dedi sonra çıkarken ben mart ayında vizeye gireceğim vizeden önce gelir değişimi yaparım dedim O radan bir adam mart ayını bekleme beyinde sorun çıkarıp yangın çıkarır hemen beyin i değiştir ben dün araç aldım yolda giderken beyin de sorun oldu yangın çıktı üzerine çeket falan atıp zor söndürdük bekleme hemen yenile gibi bir uyarıda bulundu. Açıkcası emin olamadım çünkü gazcının bir arkadaşıydı belkide para kazanmak için böyle birşey söylemiş olabilirler diye düşündüm. Bu nedenle burada bu konuyu sormak istedim. 10 Yıl dolunca tank  ile beraber beyin de değişmesi gerekiyor mu? bir de uzun süre kullanılan beyin in yangın çıkarma risk i var mıdır?

yardımlarınızı rica ediyorum


Saygılar
kardeş onlar biraz para kazanmak istemiş heralde beyinde sorun yoksa gerek yak bence ama yinede bir bilene danışmak iyi olur
Seni kandırmaya çalışmış tankın süresi 10 yıldır onu değiştirirsin sadece başka bişeyin değişmesine gerek yok
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

GM Discovery II+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bozacının şahidi şıracı tamamen para tuzaği. 10 yıl dolunca tank, belirli km de lpg filtresi değişir. Beyinde ise ayar, sızdırma vb. gibi sorunlar olduğunda tamir bakım yapıldığı halde randıman alınamazsa oyle değişir."tank haricinde şu anda belirli yilda değişmesi zorunlu olan parçası yok".başka lpg cilere gidin fiyat sorun.
yardımlarınız için teşekkür ederim. Bir konu daha sormak istiyorum. lpg markası olarak bir öneriniz var mıdır. tüp için 300 tl dediler ancak tüm sistem 450 tl dediler sankiyenilemek mantıklı gibi sonuçta 10 yıldır kullanıyorum değişim iyi olur diye düşünüyorum. ayrıca lpg göstergem uzun süredir düzgün çalışmıyor. bu da düzelmiş olur.

Teşekkürler
komple degişirsen tabiki güzel olur hortumlar kablolar vs yeni gibisi yok tabi birazda bütçe meselesi tank simitmi düzmü takılacak tank beynide biraz kaliteli takılırsa çok daha güzel olur herşey maddiyat meselesi olunca sıkıntı oluyor.