Tofas Team

Tam Versiyon: Ön Kapı Pandizotları Hakkında ..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Cümleten Merhabalar Bayadır Forumdan Uzak Kaldım Giremedim Tabi Bu Arada Yeni Şeylerde Düşünmeden Duramadım :Smile Beni Tanıyanlar Bilir Air İle Uğraşıyordum Yaptım Gayet Başarılıda Oldu Yaklaşık 2 Gün Kullandım Ve Bir Sıkıntıdan Kaynaklı Geri Sökmek Zorunda Kaldım Neyse Lafı Çok Uzatmadan Gelelim Soruma , Cepliklerimin 1'i Tamamen Kırıldı Diğeride Eli Kulağında , Sol Ön Hoparlörümde sıkıntılı Olunca Acaba Pandizot Alsam Nasıl Olur Diye Düşündüm , Nette Araştırdım Birazcık Ancak Çok Fazla Bir Fikir Edinemedim , Nasıl Bir Pandizot Almalıyım , Kullanışlı Olurmu , Ve Pandizotlarıda Aldıkdan Sonra Birde Doğal Olarak Hoparlörler Gerekecek . Güzelde Bir Sistem Olsun İstiyorum . Tavsiyelere Açığım Ama Önceliğim Pandizotlarda , Tavsiyeleriniz İçin Şimdiden Teşekkürler Smile
Takipteyim kardeşim kolay gelsin
Hangi Konuda Abi
Netteki pandizotların %90ı aynı. Hoparlör kısmı mdf ceplik kısmı fiber. Kimisinde sadece hoparlör yeri var kimisinde hem hoparlör hem de tiz yeri var.Bence tiz yukarda olmadı sesin anlaşılabilir olması.Ben de 16 cm ceplik kullanıyorum. Ben internetten değil de tesisatçıdan almıştım çifti 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
Fotoğrafı Varmı Aceba Ve Dayanıklımı ?
Dayanıklıdan kastın ne bilmiyorum ama 4-5 yıl oldu bi sıkıntı yok aynı şekilde duruyor.
[Resim: ZJMzW0.jpg]
Bildiğin Yerde Varmıdır Bunun Gibi Yada Daha Çok Hoparlör Yerleştirebileceğim
Teklileri internette var ama 2li,3lü çoklu olanları ancak özel yaptırırsın pek satılmadığı için ellerinde hazır tutmuyorlar.
Peki Çoklu Alsam Mesela 2'li Gelen Tek Kabloyla 2 Hoparlörüde Besleyebilirmiyim ?
Component takımı takarsan anfisiz olmaz o yüzden tek kabloyla besleyemezsin. Normal 16lık alırsın kablo kalınsa 2sini de beslersin ama kablo inceyse yetersiz gelir.
Sayfalar: 1 2 3