Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon bağlantısı yardım!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun aleyküm arkadaşlar. Hyundai aracımdan söktüğüm h4 xenonları doğanımın sislerine takmayı düşünüyorum ampulleri yerine oturtmayı yapıcam ama aklımı karıştıran bir bağlantı var. Inwellsin xenonu ve beyinden cikan bi kablo direk orjinal far ampulu girişine bağlanıyor. Yani xenonları fara bağlamakta sıkıntı yok ama sislerden +yı çeksem fişde nereye bağlayacam veya - demi çekip fişe bağlayacam bilemedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
[Resim: 7PNY5P.jpg]
Bu fişe ne bağlayacam hiç bilmiyorum.
O uzun kısa geçiş bağlantısı.Bi nevi xenon tetik.Daha önce hiç H4 xenon bağlamadım.Diğer xenonların direk balasta + - verince çalışıyor.Bunu iptal edip bağlayabilirsin. Balastın vs fotosunu atarsın ona göre fikir yürüteyim.Ya da şöyle de yapabilirsin.Fotodaki sisteme şase ve kısa far + yazdığım yere sis düğmesinden gelen +yı bağlarsan çalışır.

[Resim: LEnEoo.jpg]
Hocam cok sagolasin uste sis+ si sol tarafa sase vericem yarin denicem eger calisirsa artik h4leri sislere monte etmeye calisicam baya zor olucak ama heralde yaparim
Ampul motorlu değilse oturtursun ama karşıdaki adamın da gözlerine tecavüz edersin. Big Grin Bi şekilde ayarlamaya çalış direk karşıya vurmasın.
[Resim: 1rgvEj.jpg]
Valla ampuller böyle büyük ihtimal oturtamayacam ve super sarı ampul alıp onunla kalıcam gibi Big Grin
[Resim: V6Ma9Z.jpg]
Bunlarda balastlar

Karanlık biraz kusura bakmayasın Big Grin
Motorlu bu oturmaz sisin içine. Yan koysan belki girer. Big Grin H3 xenon ampulu alman lazım. Bence gerek yok siste xenon a ben halojen h3 3000k kullanıyorum güzel duruyor hem de siste yağmurda işe yarıyor.
Yav peki şu h3 2800k super sarı ampulü nasıl olur acaba bizim sisler h3 dimi ben h1 diye aklımda kaldı bi an Big Grin
Xenon h3 kullanmadığım için bişey diyemiyorum.Ben sarı camlı h3 kullanıyorum yeterli oluyor. Sisler h3. h1 bazı araçların uzununda kullanılıyor.
H3 2800k dedigim düz ampul zaten yav xenon degil yani 2800kda sarı camlı ampul bakalım alıp deniyeceğim valla
Ben kullanıyorum güzel renk olarak limon sarısı.
Sayfalar: 1 2