Tofas Team

Tam Versiyon: Difüzörleri kalorifere baglama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaslar sağ sol difüzörleri kalorifer kazanina delik acip boru takarak etrafini silikonla kapatmak istiyorum bunun benzerini mt garage da yapmış zaten onu da inceledim fakat kalorifer kazanının tam olarak neresine delik acsam daha iyi olur bilmiyorum resim ile nereye açabileceğimi gosterirseniz cok iyi olur , teşekkür ederim
Kazanda zaten delik var sadece plastik tıpayla kapatılmış.Onu çıkarman yeterli.Orta konsoldaki difüzörlerin hizasından elini arkaya götürürsen lastik kapakları görürsün.
Her konuda imdadima yetisiyosun saol  Smile peki doganlarda varmi bu sistem orjinalinde
Yanlış konuya bakmışsın buna bak
Delmelik iş yok ön cam üfleme ayaklarının yan tarafında boru takmak için çıkış var zaten

[Resim: zzduVuI.jpg][/b]
Abi bu hortumlara gerek varmi baska hortumla olmazmi bunlr pahalidir buralarda
Pahalısını geç bulamazsın zaten pahalı olsun. Big Grin Başlar en son 200 kusur liraya satıyordu difüzörlerle beraber. O ayakların ucuna hortum takarsın ama yan difüzörlerin boru takılma yeri dikdörtgen o kısım zor olur.
O kisimida bisey uydurdum kendi hortumu varya dikdortgen yere gelen onun ucu yuvarlak oraya bi ayar cekerim sonra disardan gelen deligide kapatırım du almaz halledince resim atarim
Bence dışardan geleni bozma boşuna. Oraya hortum uydur bir de slx difüzör al istediğin zaman sıcak istediğin zaman dışardan gelen havayı ayarlarsın.
Sag sol slx difuzor 200 tl diyor verilirmi o para  Smile
Başlara bakma sen sanayide parçacılara 10-15 lira bişey olması lazım tanesi.
Sayfalar: 1 2 3