Tofas Team

Tam Versiyon: Sitemize Yapılan Saldırıyı Kınıyorum....
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sitemize kaç zamandır yapılan anlık saldırılara sürekli olarak engel olmaya çalışıyorum. Fakat bir kaç gün önce gelen daimi http botnet saldırısı üzerine sitemiz güvenlik önlemleri doğrultusunda şirket tarafından kapatıldı.



Yazışmalarımız ve çalışmam neticesinde sitemizi aktif olarak açtık. Fakat belirtmek isterim ki bu eylemi yapan kişi veya kişiler yaptıklarının bedelini çekecekler.



Yazımı okuyorlarsa bilsinler ki bu durumun tekrarlanması idari yollarla sonuçlanacak ve tüm yasal haklarımızın bedelini şahıslardan talep edeceğim.





''TOFASTEAM BİR AİLEDİR, AİLEYİ KİMSENİN BÖLMEYE HAKKI YOKTUR.''



[Resim: 3P9WZr.png]
Geçmiş olsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memlekette O Ç  çok kendini bilmez p ç'lerin işi benim yanımdada var böyle bir çocuk 4/5 arkadaş toplanıyoruz cafede diyor istedikleri sitelere saldıyorlar çökerte bildiklerini çökertiyorlardı ama şimdi bunu yapmadıklarını suç oldugunu hatta facebook hesabı bile çalmanın suç teşkil ettiğini bildikleri için yapmıyoruz diyorlar ama ne kadar doğru söyluyor bilmem hatta sordum yine ne olmuş dedim hacklemişler dedi.
Sitenin SQL acığı oldununu hatta tadilatta olduğunu söylemişti şimdi nasıl bilyorum kolay gelsin sizlere.
Rakip site yokki olsa kaç yazar herkes kendi işinin peşinde 
bu konuda son zamanlarda banladığımız özellikle iki üyeden şüphelenirim 
birisi serialkiller nickli koray diğeri abidin nickiyle abidin 
bunların neden banlandığını üyelerde biliyorlar ama ikiside şüphelidir gözümde

Eğer böyle bişeyse helal olsun gel siteye işini gör işine gelmeyince posta koy terbiyesizlik yap üyelere hakaret et sonra banlanınca siteye saldırı yap . . .
Kardeş rakibimiz yok diyorum anladınmı nette tofaşla ilgili bir kelime yaz bak bizim site çıkıyor başkası yok denediler daha önce sonra hepsi tek tek kayboldu bıraktılar
Kardeşim sen reklam yapma peşindemisin? Hani olaya hakim adamlar bile şüpelileri söylüyo sana hala başka forumdan biliyon onlar emin ol bize rakip değil olamaz
Merak etme olup biten herşeyden haberim var benim burada rahat durmayıp banlananlar açtı orayı gerisini var sen düşün tofaş camiasının en kıymetli ne dolu üyeleri burada tofaş adına ne yapıldıysa bu siteden çıktı taklitler aslını yaşatır sen rahat ol
Kardeşim ben yıllardır bu forumdayım o dediğin siteyi açanlar dha önce buraya üyeydi daha sonra o forumu açtılar bi ara o arkadaşlarla bazı olaylarda yaşandı tatlıya bağlandı durduk yere tekrar b gerginlik olmaz aramızda kolay kolay
Tamam hayırlı günler
Forumlar arası bir problem olucağını sanmıyorum . Kişisel olabilir , yani buradan banlanmış veya burayla tartışmış biri yapmış olabilir .

Yapan arkadaş okuyordur umarım , gereksiz bir hareket olmuş . İnsanlar bazı şeyleri çok büyütüyor. Burada ne yaşadın da hırs yaptın ?
Sayfalar: 1 2