Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin kaçağı.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Karbüratörde ucu kör kısa bi hortum vardı.O hortumun baglı olduğu yer kökünden kırılmış.Arabayı benzinde çalıştırdığım zaman bardaktan boşalırcasına benzin akıyordu ordan arabanın çalışmasında bir sıkıntı yoktu ama.Ustaya gösterdim bezin pompasının üzerindeki hortumlardan birini çıkartıp ucunu körledi.Benim aklıma yatmadı bu iş birde size sorıyım dedim.

Usta burdaki hortumu söktü körledi
http://i.hizliresim.com/mzQJD8.jpg

Kırılan yer hortumun yanındaki kısım
http://i.hizliresim.com/4kEGvq.jpg
Benzini komple iptal etmiş otomatiğin benzin hortumunu çıkarmış ustan senin karbüratörün geri dönüş hortumunu neden çıkarmışlar ? o hortum nerde şuan ?
(23.09.2015, 18:53)Falcon417 yazdı: [ -> ]Benzini komple iptal etmiş otomatiğin benzin hortumunu çıkarmış ustan senin karbüratörün geri dönüş hortumunu neden çıkarmışlar ? o hortum nerde şuan ?

En son ben silindir kapak contasını değiştirdim.Olduğu gibi geri topladım.Benden başka arabayla uğraşan yok.Orda 5-6 cm uzunluğunda ucu körlenmiş bi hortum vardı boşda o yok sadece sanırım kapak contasını değiştirken koptu.Başka boşta duran hortum falan yok şu an.
Depoya kadar kesip atmış olabilirlermi acaba böyle bişeyi neden yapsınlar anlamadım  Huh
Normalde böyle bağlı bak

[Resim: p1Tt13H.jpg]
[Resim: nJwz5FY.jpg]
mobilden resimleri büyütüp tam bakamadım ama anladığım kadarıyla o hortum yok bende.Depodaki ucu nerdedir ordan bakayım birde o hortuma.

Şimdi çıktım tekrar baktım o hortum yok bende orda uçu körlenmiş bi hortum vardı.

http://i.hizliresim.com/gA7rDZ.jpg