Tofas Team

Tam Versiyon: Agır Kusurla muayenede kalan araç hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar gecen ay muayeneye gittim ve aracım 1 agır kusurdan dolayı muayeneden kaldı. ben ayın 8 i olarak biliyordum ama ayın 5 yazıyo kağıtta. Şimdi benim dosyam yandı tekrar muayene ücreti filanmı ödemem gerekiyor yoksa cezai işlemi mi var. Cvb yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Tekrar ücret ödeyeceksin ceza olsa da 9 TL gecikme cezası
Yani sıfırdan muayene Frown
Türk milleti olarak yaptığımız en saçma şeylerden biridir bu Anlamadım Olmamış Önemsiz işlere her zaman vakit ayırırız böyle önemli şeyleri her zaman erteleriz. Benim bildiğim yeniden ücret ödemen gerekecek ama gidip muayene istasyonundan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin sanırım. Hiç sanıyorum ama belki torpil filan geçip son gün gelmişsin gibi gösterebilirler
Alıntı:Muayene tekrarında kusuru giderilmediği tespit edilen ya da bir ay içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınır.

Tüvdeki ibare bu geçmiş olsun
181 tl tekrar ödeme yapılacak, geçmiş olsun bi şekilde soksaydınız keşke.
Ya arkadaşlar ben 8 i olarak biliyordum bakalım yarin ne olacak büyük ihtimal yeniden yatırmak zorunda kalacağım. Yapacak bişey yok.
Kardeş sen arabanı yaptır cebine paranı koy git aradan seni almazlar kimsenin yardımıda dokunmaz sen o parayı yeniden ödeyip muayeneye gideceksin tüvün sayfasından alıntıda yaptım altta bak
[Resim: qcpnF0v.png]
Teşekkür ederim falcon ve diğer cvb veren arkadaşlarıma. Yeniden muayeneye sokacam artık arabayı. Zamanı var zamanı var dedik daha doğrusu maaşı filan bekledik sonrada ha bugun ha yarin diyerekten gecirdik zamanını. Bugun muayene kagıdına bakınca farkettim bende 5 i yazıyoımuş.
(06.09.2015, 22:28)azooo44 yazdı: [ -> ]Teşekkür ederim falcon ve diğer cvb veren arkadaşlarıma. Yeniden muayeneye sokacam artık arabayı. Zamanı var zamanı var dedik daha doğrusu maaşı filan bekledik sonrada ha bugun ha yarin diyerekten gecirdik zamanını. Bugun muayene kagıdına bakınca farkettim bende 5 i yazıyoımuş.

normalde 1 ay süre verirler sana yaptır gel diye ben gezicide girdim, kâğıtta 2 tane tarih yazar 1 ay ileri tarih bide adamların söylediği tarih 1 hafta felan erken çağırdılar beni sen tarihleri karıştırmışsın demekki.
Sayfalar: 1 2