Tofas Team

Tam Versiyon: 78 SC 888
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun Aleykum arkadaslar Bu da benim aracım son hali bu şekildedir ve önerilerinize açıgım neler yaparsam daha iyi olur ? Herkese iyi forumlar.

[Resim: 590hJTN.jpg]

[Resim: zMeOU9J.jpg]

[Resim: 5lTB6Cf.jpg]

[Resim: 3ffNOWM.jpg]
güzel araç. Allah kaza bela vermesin. Nazar Boncuğu farın üstündeki kaş boğmuş sanki panjur ve far alt çıtaları kırmızı yapsan daha güzel olur kanaatindeyim
Farlar çıtalı yapıp karartılabilir 3 kol panjur alıp araç rengine boyatıp takılabilir Smile  İmkan varsa jinyu lastik alıp bu aracın cmsli halini yapabilirsin 

[Resim: RV80LZ.jpg]
Amin. allahım cümlemize kaza bela vermesin inşallah Nazar Boncuğu Aynen onlar benımde gozume takılmaya basladı şu sıralar birde panjur ve sis farlarının cercevesını govde rengıne boyamayı dusunuyorum. tabi birde tavandaki köpek balıgı sırtı gibi olan şeyde sinirime dokunmuyor degil Angry ama nasıl cıkarırım bılmıyorum boyaya zarar verıcek dıye elleyemıyorumda. ne yapmam lazım ?
maşallah güzel araç herkesin dediği gibi yapmalısın bencede imkan varsa jantlarıda değiştirebilirsin
Eyvallah sagolasın jantları degiştirme imkanım şuan için yok maalesef ramazan bayramının 1.günü SLX'im çalındı hala onun sıkıntısını cekıyorum o yuzden ufak tefek şeyleri halletmem lazım ilk önce en son jant işine girişmeyi düşünüyorum panjur degiştirip boyama birde tavandaki zımbırtıyı sökme derdindeyim suanda fakat nasıl sokerım bılmıyorm.
(04.09.2015, 15:38)Deuca yazdı: [ -> ]Eyvallah sagolasın jantları degiştirme imkanım şuan için yok maalesef ramazan bayramının 1.günü SLX'im çalındı hala onun sıkıntısını cekıyorum o yuzden ufak tefek şeyleri halletmem lazım ilk önce en son jant işine girişmeyi düşünüyorum  panjur degiştirip boyama birde tavandaki zımbırtıyı sökme derdindeyim suanda fakat nasıl sokerım bılmıyorm.

nasıl çalındı bulunmadı mı hala veya değerini vermedimi sigorta ?
14 yasında aklı dengesi yerinde olmayan bir cocuk çalmış sözde polisn dedigi öyle yası 14 oldugu ıcın herhangı bırsey yapılamıyor sigorta calıntı arabaların masrafınıda karsılamıyo cocuk birde arabayla 6 metre uzunlugunda 2 metre yukseklıgınde bahce duvarına caprtı kısacası araba perte cıktı buda yeni aracım daha 2-3 haftalık anca bu kadar toplayabıldım hala slx'in acısını cekıyorum.
(04.09.2015, 15:47)Deuca yazdı: [ -> ]14 yasında aklı dengesi yerinde olmayan bir cocuk çalmış sözde polisn dedigi öyle yası 14 oldugu ıcın herhangı bırsey yapılamıyor sigorta calıntı arabaların masrafınıda karsılamıyo cocuk birde arabayla 6 metre uzunlugunda 2 metre yukseklıgınde bahce duvarına caprtı kısacası araba perte cıktı buda yeni aracım daha 2-3 haftalık anca bu kadar toplayabıldım hala slx'in acısını cekıyorum.

geçmiş olsun üzüldüm
Sagolasın kardesım. Frown