Tofas Team

Tam Versiyon: Selektör sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamlar 98 model yeni göğüs şahin var, selektör yapamıyorum. Uzun far çubuğu çalışıyor, uzunları yakabiliyorum ama kendime doğru çekince selektör yapmıyor. Sorun nerede olabilir, nelere bakabilirim ? Kol yan sanayi ise böyle olur mu ? Aramayı kullandım istediğim cevabı bulamadım, şimdiden teşekkür ederim.
vallaha bendeki 93 1 senedir biniyorum kol aşagı yapınca sürekli yanıyor ama kendine çekme varmı bende merak ettim sanki bana yok gibi geliyor ama bende takip deyim
Kolun Tırnaklarında Falan Sıkıntı Olabilir Belki , silecek Kolları vs düzgün çalışıyor mu ?
(27.08.2015, 02:52)xXBiLqeHaNXx yazdı: [ -> ]Kolun Tırnaklarında Falan Sıkıntı Olabilir Belki , silecek Kolları vs düzgün çalışıyor mu ?
Hepsi düzgün çalışıyor hocam, bir tek selektör yapamıyorum. El kitabını buldum, acaba yeni göğüste farklı mı diye. Değil selektör kolunu kendine çekince diyor.
Kolu aşağı indirince uzun yapıyor fakat kendine çekince selektör yapmıyorsa koldan şüphelenmek gerekir
Bendede aynı sorun vardı kol takımını değiştim düzeldi sıkıntı koldan kaynaklanıyor sıkıntı düzeldi ama kol yansanayi oldgu için bozuldu yine Smile
aynı sorun bendede vardı korna çalışmıyordu ve sellektör yapmıyordu 30 tl ye yan sanayi kol takımı aldım değiştirdim halloldu.
Teşekkür

Teşekkür ederim herkese, röleyi bağlantıları felan kontrol ettim. Sorun koldan gibi duruyor. Bir ara değiştirmek gerekecek.
Eski konudan devam edeyim yeni açmak yerine. Selamlar, son mesajda belirtmiştim kol alıp takıcam diye. Bugün kol takımı değiştirdim, Ünlü oto'dan orjinal diye 70 liraya aldım kol takımı taktım. Kendine çekmek yerine yukarı kaldırınca selektör görevi görüyor. Hiç bir şahinde böyle değil. Gerçi sorunum çözülmedi, selektör yaptığım zaman farları tamamen kesiyor. Akü civarında bulunan röleden şüpheleniyorum bu seferde, çünkü uzunlar yanıyor ama selektör yapmıyor. Farlar açıkken yapınca tamamen kesiyor farları. Fikri olan var mı ? 

Birde orjinal diye aldım kolu, geri vericem sistemi bi tuhaf geldi. Yukarı kaldırarak selektör işi ilk defa gördüm tofaş grubunda. Orjinal diye aldık birde.  Dodgy
Selektör kolu yukarı kalkmazki hangi kol bu ?
Sayfalar: 1 2 3