Tofas Team

Tam Versiyon: Düz motor yaprak mikser arıyorum !!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
92 Doğan L icin yaprak mikser arıyorum baya bir arastirdim ayarsız yapılması konusunda bi sorun olusturcagini sanmiyorum . Yardimci olursaniz sevinirim .
http://satis.payastim.com/index.php?productID=22&gclid=CJOKnujhp8cCFQL3cgodV70ELg

Bu adam ile irtibata geç elinde var her çeşidi zamanında depolamış Smile
(14.08.2015, 07:45)onurlu_cocuk yazdı: [ -> ]http://satis.payastim.com/index.php?productID=22&gclid=CJOKnujhp8cCFQL3cgodV70ELg

Bu adam ile irtibata geç elinde var her çeşidi zamanında depolamış Smile

Üretimi niye durdu acaba arabaya böyle yararı varken Huh Sen kullandinmi yada kullaniyomusun ? Tesekkürler Smile
Uretimi cokdan durmusdu gecen sene bende aldigimda elimdeki son mikserleri satiyorum demisdi.

Xiaomi Mi3 Cihazımdan Gönderildi.
Ben şu anda Mikseri kullanıyorum Mustafa abi anlata anlata yoruldu artık forumda bir sürü konu var  bu adamla en fazla 1 ay önce görüştüm elimde mikser mevcut dedi ama ben Bursa da yaptırdım ustayla birlikte söktüm taktım fark elbette oluyor Hatta Aynı kasa araçla elemanı tanımıyorum bile egsoz la kışkırtmaya çalıştı beni lambalarda  Cool  onu en son gördüğümde arkamdan selektör yapıyodu :ohoh  bide benzine niye aldın diye sordu hayır almadım deyince inanmıyor bide rahat 4 - 5 boy fark attırıyor performans açısından yakıt olarak ta uzun yolda inanmazsın sabit 90 -100 km hız 18 - 19 krş yakıyor. Şehir içi 25 - 27 krş.    Hee şu da var zamanında 20 - 30 TL lik bir mikser şimdi 90 - 100 TL keşke o vakit alsaymışım ama kısa zamanda kendini kurtaracağını bildiğim için gözüm kapalı taktırdım.
(14.08.2015, 08:55)nefsim yazdı: [ -> ]Uretimi cokdan durmusdu gecen sene bende aldigimda elimdeki son mikserleri satiyorum demisdi.

Xiaomi Mi3 Cihazımdan Gönderildi.

Heh abi senin gelmen cok iyi oldu yoksa ben ulasacaktim sen kullaniyosun galiba arastirmalarima göre tam etkilerini anlatirmisin . Bide ne zaman almistin . Baska nerde bulabilirimki Bartın da sanmiyorum.

(14.08.2015, 09:27)onurlu_cocuk yazdı: [ -> ]Ben şu anda Mikseri kullanıyorum Mustafa abi anlata anlata yoruldu artık forumda bir sürü konu var  bu adamla en fazla 1 ay önce görüştüm elimde mikser mevcut dedi ama ben Bursa da yaptırdım ustayla birlikte söktüm taktım fark elbette oluyor Hatta Aynı kasa araçla elemanı tanımıyorum bile egsoz la kışkırtmaya çalıştı beni lambalarda  Cool  onu en son gördüğümde arkamdan selektör yapıyodu :ohoh  bide benzine niye aldın diye sordu hayır almadım deyince inanmıyor bide rahat 4 - 5 boy fark attırıyor performans açısından yakıt olarak ta uzun yolda inanmazsın sabit 90 -100 km hız 18 - 19 krş yakıyor. Şehir içi 25 - 27 krş.    Hee şu da var zamanında 20 - 30 TL lik bir mikser şimdi 90 - 100 TL keşke o vakit alsaymışım ama kısa zamanda kendini kurtaracağını bildiğim için gözüm kapalı taktırdım.
Simdi daha da tatmin oldum benim onu bulmam lazım ya anlatılanlara gore efsane bisey .

Mustafa abi dediginiz Falconmu ? Eger oysa baya tecrübeli bi abimiz galiba her yerde sözü var helal olsun  Smile
Aynen öyle kardeşim. Fazlasıyla faydalı bilgiye sahip
(14.08.2015, 09:38)onurlu_cocuk yazdı: [ -> ]Aynen öyle kardeşim. Fazlasıyla faydalı bilgiye sahip
Tecrübe   Smile Saygilar .

Bartında nerelere bakabilirim bu mikser icin . Bi sansimi deniyim diyorum sonrada o numarayı ararım

Nerelere derken karbiratör ile ugrasanlarda olabilirmi

Abiler ben sitedeki numarayı aradım bilgi aldım dahada kafama yattı ama kargo dahil 100 tl dedi . İşin kötüsü elinde yokmuş 15 gün sonra ara dedi.
Karbüratör aç kapa kaç para alırlar bilmiyorum ama kargo dahil 100 TL  eskiye göre çok pahalı olsa da şimdi iyi gibi sanki  Blush
Karbüratör ile uğraşanlara sor adam gibi adam zaten direk  güzel güzel anlatmaya başlayacak işe yaramazlar yok yau şöle böle deyip zırvalıyorlar.
(14.08.2015, 12:35)onurlu_cocuk yazdı: [ -> ]Karbüratör aç kapa kaç para alırlar bilmiyorum ama kargo dahil 100 TL  eskiye göre çok pahalı olsa da şimdi iyi gibi sanki  Blush
Karbüratör ile uğraşanlara sor adam gibi adam zaten direk  güzel güzel anlatmaya başlayacak işe yaramazlar yok yau şöle böle deyip zırvalıyorlar.
Delme isleri felan yok o iyi elin anahtar tutuyosa sende takarsin dedi asiri merak ettim yoksa zamaninda 10 20 tl olan şeye 100 tl vermem vicdanım sızlar Big Grin Ama anlatısınıza göre 15 20 bg güc veriyo bana öyle geldi . Bakalım alıp taktıktan sonra degisimi yazarım .
Sayfalar: 1 2