Tofas Team

Tam Versiyon: İyi çeken radyo?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar, daha önce de böyle bir konu açmıştım. O zaman da anten falan değiştirdim ama yine de radyo çekim gücü tatmin edici değildi. Şimdi internette araştırırken forumda falan da gördüğüm kadarıyla digital / elektronik anten, signal booster / sinyal güçlendirici falan var. Bunlardan alıp taksam faydası olur mu?

Çeken radyoyu adam akıllı çeksin cızır cızır etmesin, parazit yapmasın istiyorum. Ama 3 kilometrelik yolda bile kaç radyo değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü tam olarak hiç biri net düzgün çekmiyor. İnternette araştırırken gördüğüm kadarıyla modeli yüksek yeni araçların kendi radyolarında fm sinyal güçlendirici varmış, varsayılan radyoyu değiştirip bu sorunu yaşayan çok olmuş. Bu yüzden böyle bir arayışa girdim.


Sorun yaşayan yine forumdan başka bir arkadaş, http://www.tofasteam.com/konu-radyo-anten-sorunu?highlight=radyo

Mesela forumdan bir arkadaşın konusu, http://www.tofasteam.com/konu-dijital-radyo-anteni

Benim internetten yurtdışı bir siteden bulduğun sinyal güçlendirici, http://www.dx.com/p/25db-car-fm-radio-antenna-amplifier-booster-w-indicator-black-223986

Yurtiçi bir siteden bulduğum dijital radyo, cep telefonu sinyal güçlendirici, http://www.modacar.com.tr/modacar-dijital-radyo-–-cep-telefonu-guclendirici-anten-102715

Bunlardan birini alıp denemeyi düşünüyorum ama işte ya işe yaramazsa diye de aklımdan geçmiyor değil Dodgy
Kesinlikle katılıyorum sana hiç kesilmeden şöyle istediğimiz radyoyu dinleyemiyoruz konu bence önemli arkadaşların bilgilerini bekliyoruz ?

1994 Beyaz Orjinal Serçe Adana