Tofas Team

Tam Versiyon: göz bozukluğu ve askerlik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a arkadaşlar doğuştan gelen katarak rahatsızlığı var bizim ailede ırsi derler 8 yaşında falan sol gözümden ameliyat olmuştum sağ göze daha hiç dokunulmadı ve sol gözümle idare ediyorum denilebilir onunda pek iyi olduğu söylenemez sağ gözde baya sıkıntı var bilgisaraydaki normal yazıları bile 15cmden anca okurabiliyorum bulanıksı beni bu şekilde askere alırlarmı
öncelikle geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin.. bi arkadasım gözüne soguk çapak kaçması sonucu gözünün biriyle görmeyi yitirme derecesine geldi bulanık görme var 1 yıldır tedavi görüyor askere gidecekti tamda askeriye almadı tedavi sürecini bitirmesini bekliyorlar sonuca göre davranıcaklar üzülerek söylüyorum ama almazlar bence..
Kardeşim askerden yeni gelmiş biri olarak söylüyorum alma ihtimalleri büyük olasılık ama seni epey uğraştırırlar. ve yerine göre de değişir. doktor var kısa sürede işini bitirir doktor var uzatır da uzatır. Sen gitmek yapmak istiyor musun ?

Usta birliğim Tekirdağ saray ordueviydi.
Aynı sorun bendede var sağ gözüm çok bulanık görüyor ve askerdede sol el ile atış yaptırmıyormuşlar mesela ava çıktığım zaman sol gözümle idare ediyorum sol ile atıyorum askerde sıkıntı olurmu ?
Muayene olurken mi belirteceğim böyle böyle bi rahatsızlığım var deyim sonra mı askeri hastaneye yönlerdrecekler yoksa askere alıp oradan gataya falam mı sevk edecekler
askerlik şubesinde belirtirsin seni sağlık ocağına veya bağlı olduğun devlet hastanesine gönderir orada 2 dakkada muayene eder geçer. gerçi onlarlık iş yok sana çürük verecek askeri hastanelerdir, geçmiş olsun.