Tofas Team

Tam Versiyon: Jantlarımı Boyamak İstiyorum ,
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bildiğiniz Üzere Orjinal 5 Kollar Var Ve Jantlarımda Kullanıma Bağlı Çizikler Ve Boyasında Yıpranmalar Var Yarin Boyamak İstiyorum Ve Bu İşe İstetme İle Başlayacağım , Orjinal Renginemi Boyayayım Öneriniz Varmıdır ? Ve Dikkat Etmem Gereken Şeyler Nelerdir , Ve Kutu Fıs Fıs İlemi Boyayayım Yoksa Kompresör İle Mi ?
orjinal rengine boya bence. kompresörle daha kolay olur
orjinal jant boyası bastır spreye.
Fiyatlar.
Çelik macunu:15 TL
Sprey boya:15 TL*2 =30 TL
Astar boya:15 TL
İşçilik ellerinden öper Smile
orjinal renginden şaşma derim ben
Sprey Boyaya Öyle Basabiliyorlar mı ki acaba Burada   Huh 

Bende Orjinal Düşüncesindeyim Smile
bi kaportacıya boyayı nerden alıyorsun diye sor. Git oraya orjinal jant boyası alacağım de. Spreye bastırmak istiyorum de. Aslında bi kutu yeter. ama jantta hata oranı fazlaysa kapatmak için 3 kat vurman gerekir o yüzden 2 kutu al. Normalde 20 liraya basıyorlar ama 15e pazarlıkla basarlar. daha bugün 6 kol boyadım dükkanda müşterinin 5 jant. yukarıda verdiğim listeye göre yaptım.
Kaç Kutu Gitti Fotoğrafı Varmı ?
fotoğraf çekmedim hiç. Müşteri biraz acemiydi sağa sola sürterim dedi kalın at boyayı diye 2 kutu fazla fazla gitti her janta 3 kat attım. normalde jantlar temizse 1 kutu yeter. ama jantlar 5 tane ise ve hani sürtme izi değilde jant kenarında böyle derin olur ya sürtmeler. onlara macun işi çok gittiği için kapatmak için fazla atmakta fayda var

farklılık istiyorsan eğer Connect kahverengisi var altı kollara ve gri arabaya yakışıyor Smile
Bi Çıkayım Furkan Bügün Big Grin