Tofas Team

Tam Versiyon: akü gri simge
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a arkadaslar  benım serçede 72amper inci akü var ama akudekı gostergede grı yanıyor ama suan için sıkıntı yok gecen baktım suyu yarıda buna suyunu tamamlayıp sarj etsem faydası olurmu internette arastırmalarıma gore akunun degısmesı gerekıyormus grı yanıyorsa hıc denıyen varmı?
Suyunu tamamla istersen bir şarj et düzelmeyecek gibiyse yarın öbür gün marş süresi uzar gider belli eder kendini. Üretim yılı kaç ? sağında solunda yazması lazım
adas baya eskı gıbı  zaten yama falan var  Big Grin ilk aldıgımda cok guzeldı yarım mars dıyım ben sana  calısmasını bıraz sarkı dınleyınce sımdı 1-2 sanıye basmaya basladım marsa bır sarj a koyım once suyunu tamamlıyımda ne olacak bakalım.
Akünün suyunu tamamla 2 - 3 tane Asprin hapı at içine Adaş akü o zaman biraz daha canlanıyor tuhaf ama gerçek  Blush
adas suyunu tamamladım akunun rengı dırek sıyah oldu 2 sıse saf su yedı gevur :ohoh ama sıyah sımdı sarja baglıcam aksam sabaha kadar sarj olsun bırde o zaman bakacam. 

birsey daha var su kattıgım delıklerın tıpasından su kacırıyor oraya ne yapabılırım ınce naylon tarzı bırsey yapsam erırmı Confused

İsyan  aku delik arkadaslar elektrıkcıye gıttım akuye tamır etsın dıye olmaz dedı kosedeymıs cıkma aku varmıs elınde 75 amper ona baktım tuhaf marka benım akıyu alıp uste 80tl istiyor
benım aku oldu komple sabah arabayı calıstırcaktım tık ses yok arkadaslar burda 60amper general aku buldum sıfır 100tl dedı 2yıol garantısı varmıs alınırmı sızce nasıldır.
Adaş üzerinden 72 lik çıktıysa 72 lik bi akü al 60 lık boyut olarak biraz küçük galiba boşver sen onu paradan kaçma sonuçta makineye can veren ana damar bu akü :Smile git taksit yaptır bişeyler ayarla eli yüzü düzgün 72 lik akü al bence.
valla adas aldım 60 lık aynısını 74 lugune 160 tl dedı bende de nakıt yok o kadar aldm gectım 05-06-15 uretım tarıhlı hayırlısı bakalım.zaten bır tane kalmıs ondan da.
Sorun Çözüldüğüne Göre Konu Kilitlenmiştir
Yönetici Notu: Konu Kilitlenmiştir