Tofas Team

Tam Versiyon: Merkezi kilit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar merkezi kilitte bi sıkıntı var kumandadan kapattığımda tüm kapılar kapanıyo. Tekrar açtığımda sol ön kapı ile bagaj açılıyo diğerleri kilitli kalıyo sorun nedir acaba ?
Motor ile kilidi ayarlayan ufak bir mekanizma var yanlış hatırlamıyorsam düz tornavida ile gevşetip az mili aşşağı alınca motorun tepkisi kilide etki ediyordu. Olmadı tesisattandır açma kablosu diğer taraflara ulaşmıyordur.
Merkezi kilit beyni arızalı olabilir anahtarla kilitlemeyi deneyince ön iki kapıda aynı şekilde mi tepki veriyor ?
(20.07.2015, 19:00)Falcon417 yazdı: [ -> ]Merkezi kilit beyni arızalı olabilir anahtarla kilitlemeyi deneyince ön iki kapıda aynı şekilde mi tepki veriyor ?
Ön sol kapıda sorun yok ama diğerleri kafasına göre takılıyo bazen açılıyo bazen açılmıyo

(20.07.2015, 18:49)betaboy yazdı: [ -> ]Motor ile kilidi ayarlayan ufak bir mekanizma var yanlış hatırlamıyorsam düz tornavida ile gevşetip az mili aşşağı alınca motorun tepkisi kilide etki ediyordu. Olmadı tesisattandır açma kablosu diğer taraflara ulaşmıyordur.

Onlarada baktım düzelttim falan bi ara düzeldi iki gün sonra yine aynısını yapmaya başladı

(20.07.2015, 19:00)Falcon417 yazdı: [ -> ]Merkezi kilit beyni arızalı olabilir anahtarla kilitlemeyi deneyince ön iki kapıda aynı şekilde mi tepki veriyor ?

Mfk marka merkezi kilit beyni var internette kaliteli mi acaba bi bilginiz var mı ?
Motorlara ayar çekince çalışıyor demişsin motorları ayarla kilitleri yağla tekrar dene son cümlene bakarak motorların arızalı olabileceğini düşünüyorum
(20.07.2015, 21:45)Falcon417 yazdı: [ -> ]Motorlara ayar çekince çalışıyor demişsin motorları ayarla kilitleri yağla tekrar dene son cümlene bakarak motorların arızalı olabileceğini düşünüyorum

Motorları geçen yaz değiltirmiştim yeni sayılır aslında onun için dedim acaba merkezi kilit beyni mi arızalı diye