Tofas Team

Tam Versiyon: Bakıp yaptırdık, çalıştırdık.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten Selamun Aleyküm, arkadaşlar benim makina 4 aydır garajda yatıyordu. Arabayı çekerek tamirciye götürdüm buji kabloları, bujileri, yağ filtresi, yağı, hava filtresi, benzin hortumları, platin meksefe, benzin kesicisi, külbütör contası değişti. Sibop ayarı, avans ayarı ve gaz ayarı yapıldı. 165 tl'de para aldı. Platin meksefe, yağ ve benzin hortumları hariç tüm malzemeleri ben almıştım. Yani benzin hortumları, platin meksefe ve külbütör contasını o aldı. Sizce fiyat uygun mudur?
(13.07.2015, 12:31)ygtcnekb yazdı: [ -> ]Cümleten Selamun Aleyküm, arkadaşlar benim makina 4 aydır garajda yatıyordu. Arabayı çekerek tamirciye götürdüm buji kabloları, bujileri, yağ filtresi, yağı, hava filtresi, benzin hortumları, platin meksefe, benzin kesicisi, külbütör contası değişti. Sibop ayarı, avans ayarı ve gaz ayarı yapıldı. 165 tl'de para aldı. Platin meksefe, yağ ve benzin hortumları hariç tüm malzemeleri ben almıştım. Yani benzin hortumları, platin meksefe ve külbütör contasını o aldı. Sizce fiyat uygun mudur?

Bir tarafım fazla diyor diğer tarafım normal diyor karar veremedim ama normale yakın bir fiyat bence.
buji kabloları 25 lira
Buji 20 lira
Yağ Filtresi 10 lira
Yağ 50 lira
Hava Filtresi 10 lira
Hortumlar 10 lira
Kesici 25 lira
Conta 5 lira
Ayar vs. 50 desek

Aşağı yukarı fiyatlar böyle
Sirf subap ayarini 100 tl ye yapiyolar bu fiyata bakilirsa bedava bence..

Xiaomi Mi3 Cihazımdan Gönderildi.
Düz motor subap ayarıyla slx motor subap ayarı aynı değil yasin fiyatları farklı slx pahalı
normale yakın kardeşim ama bana 20-30 tl fazla gibi geldi sıkıntı yoksa memnunsan usta işinde iyiyse devam sıkıntı yok :ok
iyi rakam.kafanı yorma..çalışmayan araba çalışır hale gelmiş.
Usta sıkıntı olmaz bas marşa git dedi. Allah razı olsun yoluma gittim ama benzinde çalışmıyor anca gazda çalışıyor ve mesela boşta gaza basılıyken ayağım benzine alıyorum gaz yemiyor motor durcakken tekrar gaza alıyorum. Ama mesela yokuştan aşşaya iniyorum vites 1de frene basmadan gaza basmadan inerken alayım benzine sıkıntısız geçiyor ondan sonra benzinde kullanabiliyorum aracı ne stop etme oluyor ne bişey. Ama çalıştırırken benzinle çalışmıyor ve boşta gaza basarken benzine geçmiyor sadece giderken geçirebiliyorum benzine sebebi nedir acaba... Pazar günü ustaya gidip göstercem bu durumu ama birde sizin fiktrinizi alayım dedim.
Aracı benzine aldığında çalıştırırken gazı pompalarsan muhtemelen o şekilde de çalışır. Benzin otomatiği geri kaçırıyor olabilir.
Anladım birazdan gidicem aracı çalıştırmaya dediğini bi deneyeyim. Olmassa bi benzin otomatiği alıp değiştireyim.
Sayfalar: 1 2