Tofas Team

Tam Versiyon: Müdür olsam mı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Abiler kardeşler ben X markette çalışıyorum müdür yardımcısıyım bir mağaza var 80 km uzaklıkda benim eve oraya müdür olsam artı eksilerini bi dökelim de karar vermeme yardımcı olun mesele mertebe rütbe meselesiyse deger hem 2.000 maaş fakat 300 kafadan yola gitcek şuan 1400 alıyorum aylık 150 yola gidiyo sizce napsam ben gitme taraftarıyım ama çevrem gitme diyo bide size soruyorum
Ne anladim o isten ben isciyim 8 saat calisyorum 1462 tl maasim var tekstil sektorundeyim hemde
Eline 3 - 5 bişi daha kalıcak  her sabah ve akşam 1 er saat kafadan ömrün yollarda geçecek kaldı ki  bu günler sıcak yaz havası yarın kış olduğun da ne yapacaksın ? 3 - 5 için riske girmeye deymez şimdiki işinden de memnunsan arkadaşlarını ve çalışma ortamını bırakma askere kadar devam et askerden sonra bi çaresine bakarsın diye bir fikir vermek isterim ama karar senin  :ok
Karar senin ama arada 450 tl fark var ben olsam giderdim.
zaten müdür yardımcısının  kardeşim yasın genc ileride müdür de olursun belki patron da degmez bana sorarsan 80km az mesafe deyıl kendıne yazık edersın vede arabanada yazık ısler her zaman yolunda gıtmeye  bılır yakıttan harıc bakım masraflarınıda hesaba katarsak gıtme bence.
Km yanlış yazmışım kusura bakmayım 20 gidiş 20 km geliş 40 km toplam askere giderken tazminat alıcam şuan 1400 binden tazminat birikcrk müdür olursak 2000 binden hesaplancak prim felan la 2500 falan oluyomuş 300 yola çıksak 2200 degmez  mi yönetici olcam sonuçta bi mertebe terfi biraz orda kalır sonra yakın biyere kayabilirim belki şu durumda bu oldugum yerde kalırsam müdür olma şansım düşük bu fırsatı degerlendireyim diyorum . Sizcee
Ben Olsam Giderdim ,
Araç yakıt masraflarını ya da belirli km bakımlarını şirketin karşılamasını talep etmeyi denemelisin.Bahsettiğin x market kapsamlı bir zincir ise bence değer.hem ayrıca şanslısın ileride iletişimini daha da gelişitirip daha farklı bir mağaza,şirkette çalışabilirsin.ama bunu yaparken eğitimide ihmal etmeyeceksin.

Benim durumumda sana benzer ama farklı sektör.
Şimdi bekarlıkta vardır sende, para tatlı gelecektir muhtemelen =))


sonuç olarak bir kaybın yok.askere gidinceye kadar hafızalarda iz bırakmaya çalış.Çünkü askerden sonra lazım olacak sana. birde şöyle bir tutum var askerden önceki iş hayatı askerden sonraki iş hayatına benzemez.Aradaki bu küçük farklar daha olgun bir birey olarak maaşına otomatik yansıyacaktır şirket politikasına bağlı olarak.
Bence erken gelişim iyidir abi... Arabayla 20 km çok uzun mesafe değil...
git gel 40 km ise gidilebilir askere ne zaman gıdeceksın gelecek senemı daha sonramı bunuda dusun ayrıca tecil ettirme gibi sansın varsa yaptır bıraz ustalasıp daha sonra bedellı yaparsın gerekırse vede 2000 tl cıvarındakı tazmınat ta fazla buyuk mıktar deyıl kardeşim gonlunden ne gecıyorsa onu yap derım.


biraz kendımden anlatım belkı faydası olur kardeşim

ben 3 senedır atlasjet te temızlıkcı olarak antalyada 1250tl ye çalısmaktayım.bır gun elıme fırsat gectı eger ıspartaya evımı tasırsam yardımcı ucak teknısyenı olarak benı atıcaklarmıs. bende bıraz dusunup kabul ettım sırf gelecegım ıcın .yaklasık 1 senedır de yardımcı ucak teknısyenı olarak atlasjette calısıyorum mutluyum ve iyiki gelmişim diyorum.meslekte yenı olmama rahmen suan 2600 tl maas alıyorum benım ustalarımın maası 7500-12000 tl arası sırf gelecegım ıcın geldım asla pişman degılım.ALLAH ın bıldıgını kuldan asla saklamam.

iyi düşün kardeşim.
Sayfalar: 1 2