Tofas Team

Tam Versiyon: Skoda şahine çarparsa ! başlığa bak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
6 Temmuz 2015 tarihinde kazaya karışan araç markaları Skoda ve Şahin. Olay yerine kaza yapan araçların arkasından yaklaşıldığında gözüken sadece Skoda’nın sağ ön çamurluğunun çok hafif eğrilmesi. Yaklaşınca bizde inanamadık gözlerimize. Can kaybı yaşanmayan olaydan sizlere resimler.Kaliteden ödün vermeyin. Hiç bir şey sizin canınızdan kıymetli değil. Skodanın farı bile kırılmazken Şahin’in düştüğü hale bakarmısınız.
İnsan kendi gözüyle görmese, bu olay sadece anlatılsa kimse inanmaz. Lakin durum ortada. Yıllarca taksi olarak yolcu taşıyan, kişisel aracımız olan Tofaş’ın durumu ortada arkadaşlar. Görün durumu. Bu aracın içinde sizde olabilirdiniz. Şans eseri bu kazada ölen olmadı. Dikkat edin arkadaşlar dikkat.

Önce kaza sesini duyduk kıyamet kopmuş gibi bir gürültü. Sonra evimizden çıktık baktık ki Skoda sağdan Şahin’e vurmuş. Hay Allah bu ses bundan mı gelmiş dedik. Araçla aramızdaki mesafe en fazla 200 metre. Sanki hiç kaza yapmamış gibi bir görüntü. Biraz daha yürüdük kaldı 100 metre. O esnada diğer istikametten insanlar akın akın koşmaya başladı. Birileri ambulansı aradınız mı diye bağırıyor. Şaşkınlıkla yaklaşmaya devam ettik. Mesafe kısa, kaza hafif görünüyor arkadan.Kaldı 100 metre şaka gibi biz hala ne oldu bu insanlar neye koşuyor diyoruz. Baktık insanlar ciddi ciddi mücadele veriyor, koşuyor. Bizde bir anda koşmaya başladık. Şoför sıkışmış. Yolcu dışarı fırlamış zaten. Aracın sağ tarafı yok. Gözlerimize inanamadık. Bir kısım yere fırlayan yolcuya müdahale ederken yaralı vatandaş gözünü hafif açmış arabaya bakıyor ve bayılıyor.
Sıkışan yolcu yarı baygın etrafına bakıyor. Gerçekten inanılmaz birşey. İtfaiye, ambulans her yere anında ulaşıldı. Gelindi ve müdahale edildi. Gel gelelim Skoda’nın şoförüne. En çok yardım edenlerden biri o çıktı. Aranın hava yastıkları bile açılmamış. Araba bu durumu tehdit olarak bile algılamamış. Adamın bırakın burnunun kanamasını, korkmamış bile. Gerisini siz düşünün artık arkadaşlar…

[Resim: SKODA-%C5%9EAH%C4%B0N%C4%B0-%C3%87ARPARS...4%B0-1.jpg]

[Resim: SKODA-%C5%9EAH%C4%B0N%C4%B0-%C3%87ARPARS...4%B0-2.jpg]

nedir bu şahinlerimizle alıp veremedikleri
bi skoda çarpmasıyla bu hale gelemez. şahin başka yerlere çarpmış skodada sonradan farkedip duramamış vurmuş benim anladığım kadarıyla.
skodaya baksana m60 tankı gibi tık yok  can kaybının olmadığına sevindim.şahinine yapılacak bişey kalmamış resmen hurda olmuş.
Bu resimler 2 3 ay oncesine ait o zaman tofas sayfasinda gormustum yeni olamaz
Ek olarak benimde basimdan gecen bi olay babamda 90 model skoda favorot var sokaktan geri cikarken vurdum skodanin sadece far cami kirilirken benim stop , tampon , ve stop altindako sac gocmustu
tofaş sağlam demiyorum ama orjinal bir tofaş bu hale gelmez, bu araç defalarca kaza yapıp toplanan araçlardan birine benziyor
benim gözümün önündede kartal otoyolda giderkene nissan navaraya çarttıydı nissan nvara perte çıktı kartalın sol ön taraf hafiften gitmişti nissana göre kartal hala aktif navara pert birde çarpma şekli çok önemli üstelik kısyaslanan araçlardanbiri d sınıfı biri b sınıfı  biri  20 yaşında biri birkaç yıllık ayrıca o araç çürükmüş vede kesinlikle skodanın çarmasıyla bu hale gelmesi imkansız
sence bu mantıklı mı . tpinarcik dediği gibi ya skoda sonra duramadı carptı yada skoca çarpıp kaldırıma savurmuşda olabilir. arkadaş bari tofaş teamda böyle cahil işi şeyler paylaşmayın. gidin zengin zübbelerin sitesinde bilip bilmeden anlamadan gidin ne halt yiyecekseniz yiyin.tofaşta kullanılan sac yeni araçlara göre daha kalın ve sağlamdır tek sıkıntısı paslanmaya karsı dayanıksız olması. adamlar hiç bir bakım yapmıyor sonra şase çürüyor,  5 yıllık araçla 20 yıllık aracı kıyaslıyorlar. ulan adam akıllı bakımını yap sonra kafa kafaya çarpıştır bak kim pert oluyor kim sağlam kalıyor.
(11.07.2015, 01:02)tpinarcik yazdı: [ -> ]bi skoda çarpmasıyla bu hale gelemez. şahin başka yerlere çarpmış skodada sonradan farkedip duramamış vurmuş benim anladığım kadarıyla.
Aynen Tayyib bencede şahin önce bir yerlere kafadan vurmuş sonra skoda gelip bindirmis sanki... Yoksa skoda soldan vurup da şahinin sağ kapısına kadar o şekilde dağılması akıl karı değil.... Neyse ölü yokmuş Allah' tan buna şükür..
bu arada şahin sağ taraftan da darbe almış skodanın çarpmasıyla sağın dağılması ve içeride olması mantıklı değil
hadi vurdu dağıttı diyelim bu hasara hava yastığı kesin açılırdı imkansız yani sadece skodayla olacak iş değil
Sayfalar: 1 2 3