Tofas Team

Tam Versiyon: radyo anten sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar bende Pioneer 2100ub var
Fakat radyo çok parazit yapiyor düzgün çekmiyor cok cizirti var
Anten tesisatı oldukca iyi ve yeni birsürü anten aldım degistirdim denedim bagzi kanallar iyi fena degil ama geneldw cok kötü varmidir bana tavsiyesi olan fikir verecek olan..

Bu model arabalarin radyolari ne marka nasil bisiy belli degil nasil oluyoeda bu kadar kaliteli çekiyor?  Bizde güzel iyibolsunsiye gittik pineerr aldik
Nasıl yapcaz radyoyu ? Komple bakır telmi dolastiralim aracin etrafina napsak ki model arabalar gibi güzel ceksin?
Anten kablosu yenimi?
anten kablonda eskime çatlama veya kopukluk olabilir.yenisiyle değiştirmen faydalı olabilir.Yada elektrik tesisatçılarında satılan yeşil izoleli bakır anten kablosundan çekebilirsin.
(06.07.2015, 02:02)BLue_HaVvk yazdı: [ -> ]anten kablonda eskime çatlama veya kopukluk olabilir.yenisiyle değiştirmen faydalı olabilir.Yada elektrik tesisatçılarında satılan yeşil izoleli bakır anten kablosundan çekebilirsin.
Anten kablosu yeni daha dogrusu anten yeni...

Bence mutlaka bi püf noktasi var bu işin ama ne
Püf noktası olacağını sanmıyorum bence teybin tuneri arızalıdır benim kullandığım ucuz teybimde anten bile yok 1mt kabloyu iliştirdim arkasına torpidonun altına saldım öyle duruyor çekim sıkıntımda yok
Belki teyp te sıkıntıda olabilir. Benim kabloda 2 yerinde ek var ve çok eski kaplaması bazı yerlerinde kirik var ama canavar gibi çekiyor .