Tofas Team

Tam Versiyon: Arka vites ışıkları ve sınyaller yanmiyor??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bugn bu diger konuda bahsettigm gbi sisleri farlara fln baglicaktm, neyse daha hic bsy baglamadm , kablo kesmedim, bir baktm arka vites ısıkları , ve arkadaki sinyal ısıkları calısmiyor, ampüllermi patlak diye baksm onlarda hepsi calısıyor ama nedense yinede yanmiyor, neden olabilir acaba?
Arka sokette temassızlık vardı yeni modellerde soketli tip var soketi az oynat bakalım gelirse sokettendir gelmezsse elektrik geliyor mu gelmiyor mu ampül yardımıyla kontrol et.
Dedigin sekilde yaptm, söketti söktüm taktım hatta, snra yeni ampül taktım ama yinede yanmadı
Önler stabil çalışıyor arkalar çalışmıyorsa sokettendir. Fakat kontrol ederken şöyle kontrol bir led vazıtası ile ledin bir bacağını soketteki sinyal ucuna diğer bacağını araca değdirince led yanacak mı.
Arabayı kaldır altında şanzumanın sağ arka ucunda geri vites müşürü var onun fişi çıkmıştır
arka sinyallerin duyları ne durumda zamanla küflenmeler falan oluyor o duyların takıldıgı bölmeyi komple söküp eline alırsan sistemdede küflenmeler olmuş olabilir bi zımpara atarsın olur peki sinyal verince önler serileşiyo mu daha hızlı yanıp sönme oluyo mu ?
Arkada yanan bişey var mı yoksa stoplar komple mi gitti?
Sisler yanıyor, stoplar yaniyor, sinyal ve geri vites ısığı yok mustafa abi , bir taraf calısmasa ampul fpn dicem ama ikiside aynı
Ön sinyaller çalışıyormu sağa sola sinyal vermek isteyince ? service sigortası sağlam mı ?
Önler calısıyor mustafa abi, sigortalara bakmadm, cunku hangi sigorta neyin bilmiyorm
Sayfalar: 1 2