Tofas Team

Tam Versiyon: İlk Şahinim; 95 ŞahinS
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selam arkadaşlar;

Uzun süredir bindiğim 98 model Uno'mu bagajı olmadığı ve çok bakımlı olmasına rağmen içindeki her noktadan gelen sesler ve çatırtılar yüzünden sattım ve kayınbiraderimin bir buçuk ay önce ilk sahibinden aldığı 95 Şahin S'ini 8.000 Tl'ye aldım.

Aracı dün Edirne'den teslim alıp İstanbul üzerinden Bayramoğluna'da girip çıkarak Antalya'ya getirdim. Toplam 1030 kilometreyi en 100-110 km hız ortalamasıyla 180 TL'lik lpg ile geldim. Kilometrede 0,17 kuruşluk uzunyol tüketimi şahane geldi bana. Bu durumda sakin kullanımda şehir içinde 0,25 kuruşu geçmez yakıtı.

Benim bu güne kadar sahip olduğum çok sayıdaki arabada ilk önceliğim döşemelerinin ve tüm iç mekanın temiz, orjinal ve diri olması sonra kasasının ve hatlarını düzgün olmasıydı. Bu arabamda iç mekan gerçek anlamda sıfır gibi. koltuk kapı tavan döşemeleri, zemin halısı sıfır ayarında, torpidosunda bir kaç çatlak var, önümüzdeki günlerde torpidoyu ve direksiyonu sıfır olarak bir yeni versiyonuyla değiştirmeyi düşünüyorum. Kasası diri ve hatları düzgün, boyası maksimum derecede atmış güneşten dolayı ama benim için sorun değil. Sanırım kırıldıktan sonra ön sağ farını değişritmişler fakat slx lerdeki küçük altı şeritli farlardan takmışlar, panjurda eski panjurlardan gibime geldi. İlk fırsatta 2 küçük altı şeritli far ve büyük T logosu olan panjurlardan alıp kırmızıya boyayıp takıcam. Arabanın altı, bagaj içi, motor havuzu çamurluk içleri vs hiç çürüksüz. Sadece arka sağ çamurluk ağzında ufak bir çürüme başlangıcı var ve yine arka sağ çamurluk stop farı yanında 5 cm lik bir sürtme var.

Motor durumu 10 numara, at gibi gidiyor yolda. Ön düzen hariç yürüyeni bir revizyon ister. Şaft bağlantıları, ve akslarda vuruntu var, bunları yaptırıcam.

Akü, 4 lastik, komple egzos, benzin otomatiği ve muayene yeni.

Şirket aracı olarak Passat, Audi, Mercedes gibi araçlar kullanmama rağmen Şahinin yol tutuşunu, viraj kabiliyetini, iç hacmini beğendim.

Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın ama araba gerçekten hoşuma gitti, TOFAŞK dedikleri bu olsa gerek.

Herkese iyi günler..

[Resim: 1_zpsh9h9wgz4.jpg]

[Resim: 3_zps03yydrft.jpg]

[Resim: 4_zpsdsi2mlij.jpg]

[Resim: 2_zpsyoeuf8fm.jpg]

[Resim: 5_zps7drr1nsu.jpg]

[Resim: 6_zpsbqzx7pva.jpg]

[Resim: iccedil%20a_zpsdneskdf6.jpg]

[Resim: iccedil%20b_zps1dknumtg.jpg]

[Resim: iccedil%20c_zpshncr0hbp.jpg]

[Resim: iccedil%20f_zpszlndtzzw.jpg]

[Resim: iccedil%20e_zpsxaoeakn6.jpg]

[/url][Resim: iccedil%20d_zpsjek4dsmt.jpg]

[Resim: iccedil%20g_zpscejwawri.jpg]

[Resim: 7_zpsgmwylcn4.jpg]

[url=http://s1264.photobucket.com/user/safak77/media/8_zpsabiyclky.jpg.html][Resim: 8_zpsabiyclky.jpg]
Aracın Maşallahı Var . Çamurluk Ağzınıda Fazla Bir Zaman Geçmeden Yaptır Kazasız Belasız :ok
Aracın maşallahı var cidden fiziği çok güzel görünüyor eminim bu aracın direksiyonuna geçince yıl 95 96 gibi olur.
Hayırlı olsun araç gerçekten çok güzel. Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğimle  Smile
hayırlı olsun da bişi sorcam 95 modele göre ön panel (farlar falan ) eski tip değilmi ?
Hayırlı olsun aracınız çok guzel allah kaza bela vermesin sorunuza gelince evet eski citasiz farlar kullanilmiştir 95 modelde

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk kullanımda asık etmiş seni tofas safak abi artık sende tofascı olma yolunda emin adımlarla ilerliyosun Smile aracın masallahı var kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun tekrardan aramıza hosgeldin tofaskcı olarak Smile
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin kırmızı olsun 5 fazla olsun Wink
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
Smile
vala kardeşim araban on numara :Smile içim gidiyor böyle orjinal tofaşlar gördükçe, yakıt tüketimi konusunda rekor sende sanırım :Smile   benim arabada geçen uzun yol+şehir içi karma tüketimde 100 lira ile 500 km gitti hatta geçti 530 km filan.. ciddi anlamda otoyol tarzı yerde 100 liralık yakıtla 650 kilometre gider bence bakımlı araçlarımız sabit 90 la

yaşına bakmadan kardeşim demişim abicim :Smile düzeltme şansımız olmadgı için ekleyeyim abi
Sayfalar: 1 2 3