Tofas Team

Tam Versiyon: Bagaj hakkında fikir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi aksamlar arkadaslar . elimde 2 adet 1200w goldmaster turuncu subw. ve bir adet sierra 4 kanal amfi var. aracım 91 model yani arka koltukla bagaj arasında benzin deposu var . teybim jbc nin indash teybi . hertzin yine turuncu renkte bir mid takımına sahibim.Ondan harici olarak goldmasterin 25 cmlik iki adet yuvarlak hoparlörü ve leone 300w iki adet oval hoparlörüm arka pandizotta.simdi benim yapmak istediğim benzin deposunun önüne birini sağa birini sola olacak şekilde sublarımı monte etmek (bir mdfnin üzerine) ortasınada amfimi koymak . Birde mdf kapı ceplerini araştırdım ancak pek sevemedim üstündeki halıları . onun yerine mdf kapı çeplerini kendim yapmak istiyorum(deri kaplı istiyorum mdf halısını sevmiyorum görüntüsü kötü .)Bu işimde ne malzemeler kullanmalıyım , hangi meslekteki arkadaslardan yardım almalıyım , ankarada bu malzemeleri bulabileceğim yerler ve maliyetleri hakkında bana bilgi verebilecek birileri varmı ?. (Bagajımda uzun değilde küçük tüp var sağ çamurluk tarafında duruyor .
o tüp görüntüyü bozar bence madem böle bi şi yapıcaksın tüpü simite cevir kutu içinde fiber kullanabilirsin yada git mobilyacılara böyle bi şi istiyorum de orda kestirirsin ölçülerinde takarsın ama litre olaylarını nasıl yapıcaksın sesde cok bozulma yapar bence yada fiber işine de bakabilirsin ama fiberde sesde mdf kadar ses vermiyormuş..
simit tüp çok zor ihtimal benim düşüncem simit tüpün üstünede ve yanınada bi sunta koymak ve kapatmak . karşı tarafıda aynı şekilde yapıcam ve düşüncem olursa onlar kapaklı olacak yani sol tarafa yaptığım o tahtanın için kullanılabilecek yani