Tofas Team

Tam Versiyon: bu parça hangi devrede kullanılıyor bilgisi olan
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arduino-433mhz-alici-verici-modul-rf-164702878
uzaktan kumandalı devrelerde kardeşim otomatik bahçe kapısı gibi mesela kullanmayı düşünüyosan lehim şifreli öneririm.
bunu 4 çıkış olacak şekilde( 4 kanal ) yapılacak devrenin adı tam olarak ne oluyor rf alıcı verici devrelerinde kullanılırmı ? pt 2262 entegresi kullanılarak.
Samet bu işini görmez mi senin ? http://www.denizelektronik.com/uz_kumanda_4ch.htm
uzun zaman oldu yapalı ama pt2272 ile 2 kanallısını yaptım lehim şifreli kumandayı hazır alıp alıcı devresini kendim yaptım.alıcıdan aldıgım bilgiyi pic işliyo.4 kanallısı da yapılabilir.
[Resim: PqWpdb.jpg]

[Resim: b5XjXn.jpg]
bunun dört kannalısının rica etsem devre malzeme listesini verebilirmisin varsa baskı devresi falan ?
dediğim gibi uzun zaman oldu kardeşim yapalı.devreyi kendim tasarladım hazır devre degil zaten ve sadece alıcı değil otomatik kapı kontrolü yapıyo ama internette araştırırsan çok hazır devre var ama elektronik bilgin çok iyi olması lazım en güzeli mustafa abinin dedigi gibi hazır devre al kullan bence.
yinede sağol hazır devreler biraz pahalıya patlıyor birde ilk attığım linkteki devre uyarsa sıkıntı olmaz araştırdım ama devreyi tam bulamadım arastırmaya devam.

bu devreyle 6 kanalı olurmu ?
12 kanala kadar rf alıcı verici devresi var internette araştırırsan bulursun ama o senin attıgın linkle yapman çok zor sonra hevesin kırılır en iyisi ya hazır al yada sadece kumandayı hazır alıp alıcı devresini kendin yap unutma lehim şifreli olucak elektronik bilgin varsa yaparsın ete hocanın dersleri var internette rf ile alakalı olanları iyice oku yapıp yapamayacagına karar verirsin zaten.
[Resim: 4HwdDxq.jpg]bendeki hazır devreyle bu olurmu