Tofas Team

Tam Versiyon: Disbritördeki şıkırtı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a araç rolantide çalışırken disbritörden şıkır şıkır ses geliyor araç p.ç motor slx disbritör var üstünde değişmesimi gerek değişse bile düz motor disbritörü taksak performas kaybı olurmu?
(24.05.2015, 03:11)onur060 yazdı: [ -> ]S.a araç  rolantide çalışırken  disbritörden şıkır şıkır  ses geliyor araç p.ç motor slx disbritör var üstünde değişmesimi gerek değişse bile düz motor disbritörü taksak performas kaybı olurmu?

Usta distribütörün altında bi vida var 13'lük sanırım. Onu azıcık gevşet araç rolantide çalışırken distribütörü sağ sola çevirerek rahat çalıştığı sesini duyunca sıkıştır tamamdır. Ya da kapağını sök içine yağla. Bazen çapak yapabiliyor. Tevzi pervanesini de değiştir benimki kapkara olmuştu 5 TL'e aldım yenisini taktım.
Çapaklanma var gibi bakmıştım geçen yağlamıştım da tevzi makarasını değiştirince kesilirmi ses acaba
Niye düz distribütör takmaya çalışıyorsunki değişmesi gerekiyorsa yenisini alır takarsın ama makaranın değişmesi sesi kesebilir bi dene önce bunu
Bende şıkırdama yoktu da yolda giderken kasıyordu araba araba vitese takılı giderken ayağını gazdan basıp çekiyormuş gibi ileri geri atıyordu tevzi makarasını değiştirdik yağladık bi de usta ayar yaptı düzeldi..