Tofas Team

Tam Versiyon: LPG çıt çıt sesi...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
1 Haftadır rahatsızlığmdan dolayı araca binemedm ve 1 hafta sonrası ya allah dedm marşa bastımki araç lpg ile çlşmadı kontağı açtım her şey normal marşa bastğm süre kadar çıt çıt çıt diye ses geldi ve anahtarın ışıkları yanıp yanıp söndü. çlşmayınca yokuş aşağı vurdurdum çlştı ve 1 kere çlştımı araç daha yapmıyor o sorunu yaparsa 1. de yapıyor kontağı açtğnda tüp açınca gelen çıt sesi, sanrsam röleden kaynaklanıyor sebebi ve çözümü nedir?
Anahtarı ortaya alıp marşa bas marş esnasında tüpe al çalışabilir bu şekilde
lpg beynine röle bağlatmadıysan bağlattır mutlaka yakıt seçme anahtarı bir zaman sonra yetersiz kalıyor
(19.05.2015, 15:30)zynttn yazdı: [ -> ]1 Haftadır rahatsızlığmdan dolayı araca binemedm ve 1 hafta sonrası ya allah dedm marşa bastımki araç lpg ile çlşmadı kontağı açtım her şey normal marşa bastğm süre kadar çıt çıt çıt diye ses geldi ve anahtarın ışıkları yanıp yanıp söndü. çlşmayınca yokuş aşağı vurdurdum çlştı ve 1 kere çlştımı araç daha yapmıyor o sorunu yaparsa 1. de yapıyor kontağı açtğnda tüp açınca gelen çıt sesi, sanrsam röleden kaynaklanıyor sebebi ve çözümü nedir?

Lpg Anahtarında Sıkıntı Var
röle bağlı zaten röle war usta

usta benm anahtar kademeli değil tek tuş basıyon boşa geçiyor basıyon benzine geçiyor ona kademeli anahtar bağlasak olurmu?
(19.05.2015, 18:49)zynttn yazdı: [ -> ]röle bağlı zaten röle war usta


usta benm anahtar kademeli değil tek tuş basıyon boşa geçiyor basıyon benzine geçiyor  ona kademeli anahtar bağlasak olurmu?

Seninki sıralı sistem herhalde
Sıralı sistem full enjeksiyonlu araçlarda olur tofaşta sıralı sistem yoktur olmazda


Sendekine kademeli anahtar takılır tabiki neden olmasın
Benm lpg markası lovato ama lovatonun kademelianahtarı yok tek tuş lu .Başka markalarn soketi olurmu ki acep?
Soketle olmaz zaten başka bir anahtar alacaksın bu anahtarın bağlantıları belli zaten bagajdaki tank kesicisi benzin kesicisi ve lpg beyni kesicisi olmak üzere onlara giden kabloları bağlayacaksın + - ve ateşleme bobinine sarmalanan kabloyuda bağladınmı sistem hazır birbirine çevrilebilir bu
[Resim: yak%C4%B1t%20se%C3%A7ici%20anahtar.png]
lovatonun kademeli anahtarı var ustam. valla araç 16 yıldır bende. önceki de lovatoydu. şimdikide lovato. her ikiside kademeli anahtar.
tm eyw ustam tşkkr ettm Smile
Sayfalar: 1 2