Tofas Team

Tam Versiyon: nazara geldik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selam tofaş team sakinleri. daha dün araca cila çekip parlatmıştım bugünde kaza yaptım. zaten ne zaman arabayı gösterişli hale getirsem başına bir iş geliyor. geçende stopları değiştirdiğim gün boyacı üstüne boya dökmüştü. Smile önümdeki araç 4x4, caddden ara sokağa dönecekti meğer yol kapalıymış ani fren yaptı bende  adamı gördüm frene bastım. hızım 15 bilemedin 20 ama sanki hiç frene basmamışım gibi muz gibi kaydı araca kütlettik Smile  arabanın frenlerinde zaten son günlerde problem çıkarıyordu ani fren yapınca bir tarafa çekiyordu dikslerede sürekli sürtüyor. yansanayi fren merkezi takıldığı için sebebi büyük ihtimalle burdadır. karşı araç yüksek olduğu için karşıda görünür pek birşey yok, tamponun altındaki sacı biraz yamulttuk. Smile  
arkadaş gibin bmw ye mercedese nazar edin lan ne istiyorsunuz tofaştan Big Grin 

15 lira sinyal tutacak bu çamurluğu kaça yaparlar ?
[Resim: Fotoraf0061_zpswuthxpe6.jpg]

[Resim: Fotoraf0062_zpsmsjvoixi.jpg]
nazar bunlar nazar Allah kaza bela vermesin inş bu kaza bile değil Smile
Geçmiş olsun. Tanımadığın biri 100 150 TL civarına halleder. Bence kendin çekişle ve rutüş boyası yap, çok fazla kötü durmuyor...
bu kadarcık şey için 100 150 fazla değilmi yav. geçen yıl  başkası benim sağ çamurluğu tamamen içe gömmüştü 150 liraya düzeltip boyadılar.
(07.05.2015, 22:53)abidin yazdı: [ -> ]bu kadarcık şey için 100 150 fazla değilmi yav. geçen yıl  başkası benim sağ çamurluğu tamamen içe gömmüştü 150 liraya düzeltip boyadılar.


en gaddar kaportacı demek istedi ali abi. Big Grin  :ps

(07.05.2015, 22:53)abidin yazdı: [ -> ]bu kadarcık şey için 100 150 fazla değilmi yav. geçen yıl  başkası benim sağ çamurluğu tamamen içe gömmüştü 150 liraya düzeltip boyadılar.

en gaddar kaportacı demek istedi ali abi.aslında. :ps Big Grin
Smile aynen hatta arkada bunun kadar çökük vardı ona para bile almadılar Big Grin 
Bunun benzerini tam sağ arka sinyalin üstüne yaptı benim arkadaş 50 liraya yaptırdık geçmiş olsun