Tofas Team

Tam Versiyon: Led Stop
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar öncelikle hepinize kazasız belasız günler dilerim. Aranıza uzun süreden beri katılamıyordum. Yalnız yavaş yavaş zaman buldukça forumu takip etmeye başladım. Bende kendi yeteneğimce led stop yaptım. Ledler hem parlak olsun diye, hemde kolay kolay patlamasın die 3 çipli RGB SMD ledli şerit kullandım. Parklar modülden kontrol edilebiliyor. Rengi, parklaklığı, efekt gibi birçok özelliğe sahip. Yorumlarınızı bekliyorum.
Konu başlığını düzenledim hatalı eklediğin linki silmek durumunda kaldım başka bir siteye upload edip resimleri tekrar eklermisin
resim yükleme hatasından dolayı kusura bakmayın hemen telafi ediyorum arkadaşlar.


[Resim: VV6Gny.jpg]

[Resim: vERl2m.jpg]

[Resim: 1yr3WY.jpg]

[Resim: LaEXza.jpg]

[Resim: 7kPpnP.jpg]

[Resim: PqBAW6.jpg]

[Resim: 94E31o.jpg]

[Resim: qYRakB.jpg]

[Resim: QAW03v.jpg]

[Resim: XvJj10.jpg]

oldu sanırsam teşekkür ederim.
Eline sağlık keşke sık aralıklarla dizseydin görünürlük seçilebilirlik çok önemlidir trafikte bende geçen hafta elimdeki slx stobun camını çıkardım şerit ledi enlemesine 6lı şekilde dizerim dedim baktım olmuyor tekrar plan yapmaya başladım bişeye karar verdim süpriz olsun sac parçalarına ihtiyacım var üzerine led yapıştırmak için sen ne kullandın ?
Hocam açık konuşmak gerekirse güzel durmamış. Yanmıyorken görüntü gerçekten bozuk duruyor. Bunları çok sık ve güzel bir şekilde dizmek lazım. Bir de aracın rengi ve stop uyumu falan güzel olması lazım. Takın orjinalini daha iyi durur.
sık döşemeyi düşündüm fakat çok göz alıyor. öyle böyle değil gerçekten. hemde çok işçilik lazımdı. altından çıkamam diye böyle yaptım. mukavva üzerine alümünyüm folya kapladım. fakat çok dikkatli işçilik istiyor. alümünyüm folya iletken olduğu için kısa devre yapıyor professional şekilde lehim atmayınca.

gündüzleri kırmızıya güzel gitmiyor. geceleri güzel belli etmiyor. ama gündüzleri araç kırmızı olunca biraz sırıttı farkındayım.
Göz almaz sen napacaksın lümen hesabı yapınca ampulün verdiği ışığı geçmiyor senin gözünü alması önemli değil gündüz ışıklı ortamda belirgin olması gerekir
bu arada mukavva suyu görünce işi bırakır ne kadar yapsanda su bi şekilde girer su girmese sıcaktan büzülmeye başlar bence
mukavva su emer. fakat komple alümünyüm folyo çektim. su alması imkansız gibi. vidaların oralara da sıcak silikonla kapattım. fark edilebilirlik konusuna gelincede. görününce öyle ufak tefek gibi duruyor ama gerçekten farkedilebilirlik güzel. fakat gündüzleri biraz kırmızıya hoş durmadı gibi. sanırsam beyaz olsa daha güzel dururdu.
@Falcon417 benım led stop projeme bakarsan abi slx stopuna yaptım. çok zorlandım açıkçası ama güzel oluyo Smile
@enes1706 kardeşim eline sağlık güzel işçilik Smile ancak sırıtmış. ona bi folyo çekersen kapatır gibi. transparan folyo düşünebilirsin Smile
kırmızı filmle yapabilirsin güzel durur bence  :ps

ortayada plakalık  https://unluoto.com.tr/urunler/1436/arka-plakalik-dogan
Sayfalar: 1 2