Tofas Team

Tam Versiyon: şarj dinamosu sesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar şarj dinamosundan ses geliyor triger kayışının sesi gibi ama daha kibar değiştirmeye gerek var mı araba ilk çalıştığında direk alıyor marşı ama gazdan ayağını çektiğinde stop ediyor usta pas sökücü sıktı Smile herşeye sıkıyorlar bu gavur icadını Smile)) kömürü bitmiştir dedi falan saatte geçti yaptırmadan çıktım yapcak birşey varsa nedir kaça maal olur
Aku lambasi ara sira yaniyormu.benimde basima gelmisti komurlerini degistirdim.konu basligi'Altarnatör kömür degisimi'.
Sanırım şarj dinamosu gergi bilyası dağılmış kömürler+işçilik+bilya 100 tl ye patlar diye düşünüyorum.Ayrıca yaptırmazsan olmadık yerde ve zamanda bilya dagılır yolda kalırsın keşke yaptırsaydım dersin.
Evet akü ışığı yanıp sönüyo aküyü ölçtürdüm akü sağlam 50 amper olmasına rağmen sana kaça maal oldu kömürleri değiştirmek.
serkan abi bildirdiğin fiyat için teşekkür ederim aynını ustada söyledi
Ricaederim kardeşim bende ustama ödediğim fiyatı söyledimSmile
bu 1993 son diye çıkan şahinler geniş karbüratör olunca ne diye geçiyo sl diye mi serkan abi seninkide mi öyle?
(29.04.2015, 13:30)serkan22 yazdı: [ -> ]Sanırım şarj dinamosu gergi bilyası dağılmış kömürler+işçilik+bilya 100 tl ye patlar diye düşünüyorum.Ayrıca yaptırmazsan olmadık yerde ve zamanda bilya dagılır yolda kalırsın keşke yaptırsaydım dersin.

S.a hayırlı forumlar ,

Bende 2001 kartal var bir gün yolda giderken bi çatırtı koptu motorun orda , şarj dinomosu bilyesi kitleyip açmış kendini.

bir gün yattı araba diğer gün marj döndürmedi bile çekerek götürdük sıkışmış motoru döndürmeye bile izin vermedi.

aman hocam 3 lıradan kacarken 5 lıradan olma geçmiş olsun Smile 360 tl odemıstım 20 lıralık bilye için Smile İsyan İsyan
eyvallah bilader halledeceğiz en kısa zamanda
Geçmiş olsun tekrardan..
(29.04.2015, 15:05)oğuzhantt yazdı: [ -> ]bu 1993 son diye çıkan şahinler geniş karbüratör olunca ne diye geçiyo sl diye mi serkan abi seninkide mi öyle?

Kardeşim benim aracım doğan sl sorunu tam olarak anlayamadım kusura bakma.
Sayfalar: 1 2