Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı kitleme sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar (merkezi kilit) sol arka kapım kitlerken kitleniyo fakat açarken bitek o açılmıyor orjinal motor ve kilit degistik fakat sorun devam ediyor sebepleri neler olabilir
Motoru değişeli uzun zaman oldu sanırım ya motorun gitmiş yada motorun ittiği kol mesafesinde problem olmuş olabilir,kilitle bir alakası olduğunu düşünmüyorum bu gibi durumlarda genelde motor ömrünü tamamlamış oluyor.
Abi bi sök bak.bazen gevsiyo .ondan da olabilir.olmadi degistirirsin 7lira zaten...
genelde arka motorun vidalandığı yer sac kısmından kopuyor. ustalarda kopan parcayı kaynatıp boyamak yerine, motoru biraz üste  saca vidalıyorlar. zamanla vida gevşiyor yalama oluyor. seninde böyle cerrahi operasyon geçirmişse nedeni budur.
Motor Kasıntılı Çalışıyordur...Hareketli yerleri yağlayın veya WD40 sıkın.Kapıları kilitlerdekende açarkende elektrik geldiğinden emin olun.....
Arkadaşlar motoru ve kilidi değiştireli iki üç hafta oldu ve uağlanmadık yerini bırakmadım bi türlü çözemedim şu sorunu
Adaşım yukarıda arkadaşların dediği gevşeme falan olmuş olabilir malum bizim araçlarımız eski ve bol titreşimli bence bir açıp bakmalısın,benim sağ arka kapıda aynı ,solu yaptım sağ gitti arada bir açıyor kafasına göre müsait olunca bir ara söküp bakacam sana da tavsiyem fazla takıntı yapma müsait olduğunda sök bak muhtemelen sorunu bulursun.
Pazar günü söküp baktım ama bulamadım neyse bi ara ustaya baktırıcaz artık napalm
içten açma kolunun telini eğdin veya o tel artık aktif değil içten rahat açılıyorsa kapın teli değiştirmene gerek yok.
içten açma konunun bağlı olduğu teli kapının sacındaki tellere bir bez veya tel ile ne gevşek nede sıkı olacak şekilde sar tüm problem o telde olabilir benim 93 şahin var o tel yüzünden motorda bulup kabahati birini kırdım attım iyice incele ilmini öğrenmeye çalış.
kaldırırken sert mi kalkıyo acaba?
Sayfalar: 1 2