Tofas Team

Tam Versiyon: Sorun lpg anahtarında mı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar videoda gösteriyor, kontağı açıyorum tık tık diye ses geliyor ilk marşta almıyor. kontağı kapatıp ikinciye açıyorum gene aynı biraz bekliyorum marşa basınca alıyo yada bu süreç iki üç dört diye gidiyor. araç sadece lpgli. sorun lpg anahtarında mı yoksa başka bi yerdenmi? imkan yok bir aydan fazladır tamirciyede gidemedim  Olmamışry  sorun anahtardansa alıp ben değiştiririm.




aracımda benzin deposu mühürlü, ben benzinide aktif ettirsem ne kadar masraf olur bi bilginiz var mı. benzin deposu üzerinde aparatları felan var ama çalışıyormu bilmiyorum.

ilginize tşk ederim

video çalışmıyordu konuyu editleyemedim kusura bakmayın burdan video linkini veriyorum



https://www.youtube.com/watch?v=YtVw5TLD09M
Buna benzer bir durum benimde başıma geldi ama aynı olay mı tam çözemedim,lpg ciye gittim 30 tl ye röle taktı araca şuan sorunsuz tek marş.
O anahtarı oraya o şekilde kim taktıkysa tebrik etmek gerek ya anahtar grubunun altına takılır ya da sağ tarafa kalorifer anahtarının alt köşesine bu sıkıntı anahtarın tam şase alamamasından kaynaklıydı yanlış hatırlamıyorsam sitede daha önce bununla ilgili konu açılmıştı
aldığımda ordaydı. zaten parçalanmış düşüyor sürekli. ben bu konu hakkında birşey bulamamıştım tekrar araştırırım.
Usta bende de aynı problem vardı aracı yeni aldım lpgyi montajlarken mini role takmamışlar basit bi oto elektrikçi işi role yoktur yada role bozulmuş olabilir 1 mt kablo 10 fiş 10 şapka bide mini role ile işlemi tamamladı maximum 20 25 lira bi masrafı olur eğer öyleyse