Tofas Team

Tam Versiyon: pioneer d4 2ohm bas beslemesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba arkadaslar aracta alpine 350 rms bas anfisi var ama d4 cift bobin bası tam olarak beslenmiyor hangi anfi ile besleyebilirim pahalı bir anfi olmadan yüksek rms degerli anfi ne var ??
D4 ler 4+4 ohm dur yani seri bağlarsan 8 ohm paralel bağlarsan 2 ohm olur sen muhtemelen seri bağladın ve ses az geldi anfin gerçek bas anfisi ise 2 ohm da stabil çalışmalı hop paralel bağlarsan tam güçte ses verir, ancak iki kanaldan köprü ile bas anfisi ise sonuç bir süre sonra hüsran olur yanar. 
hayır 2 ohmda calısıyor bas seri baglı degil ama çalan bas yetersiz geliyor arkadasta özel yapım bas anfisi var süper çalıyor bas yani 2 ohmda tam besleniyor bende 2 ohmda besleyebilecegim bir anfi arıyorum alipne yetersiz kalıyor
pioneer D4 kaç watlık, anfin 350 rms iyi bir güç aslında modeli ne ki bu arada bas anfileri  genelde tek kanal olur profosyenel serileri iki kanal içten köprülü olur ve oldukça pahalıdır. her bas anfisi denen anfi bas olmayabilr. 
400 500 tl den kapı çalar sana anfiler o değerde ucuz anfi bulman zor ama elindeki anfinin 350 rms verdiğine eminmisin.peki
evet eminim alipine bas anfisi
600 rms forwel mono block amfi var elimde 250 lira
en az 900 rms bir anfi lazm bana Smile
profesyonel bi set döşüyosun sanırım diğer ünitelerinden bahseder misin biraz ?
pioneer deh 4250 sd teyp
4 adet pioneer üst seri oval kolon
4 adet ovali besleyen harward anfi (transistörleri ile oynanmış tam olarak besleniyor)
önde dls mid takımı 4 kanal anfi ile besleniyor
pioneer champion series 2 ohm subwofer
Alpine Mrp-m350 ( YETERSİZ KALIYOR CHAMPİON SERİES BASA )
Sayfalar: 1 2