Tofas Team

Tam Versiyon: 2 Egzoz Arasından Hangisi ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
yo var konyada sezer oto var o yapıyo aç kapa var valla konyalı arkadaşlar daha iyi bilirler

facede sayfası var buda lilnk telle ara konuş istersen
https://www.facebook.com/sezerotomotiv/videos

bak bu düğmeli konya egzoz
https://www.youtube.com/watch?t=60&v=uA3ZDFwJOYw
İkiside elektrikli diye yazdıydım abi.Hamza çubukçu yapıcak.Ezmenin motorlu halinin yapılmış örnegi var,resimlerde gördüm.Biliyorsun daha önceden aynı kişiden adana set almıştım,senelerce sorunsuz kullandım,zevkimi aldım gibi bisey ama onun kelebegi 70likti,bu seferkinin 90 yada 100 arası alırım alırsam.Tüm Bursada hep aynı egzoz,heryer Adana olmuş farklı olması açısından bu sefer ezme yaptırayım diye düşündum.
[b]Bu konuda sana cok hak veriyorum Bursada her yer Adana eksoz bursada ezme hic yok brn hic duymadim bence iyi olabilir bi dene derim.
Bu adana egsozun setini ne kadara alabiliriz egzoz marketten. Bide alırken ne dicez kaçlık  boru mu bide kaçlık kelebek? açınca gürlemesi kapayınca orjinalle dönmesk için.
(24.04.2015, 15:06)truck06 yazdı: [ -> ]Bu adana egsozun setini ne kadara alabiliriz egzoz marketten. Bide alırken ne dicez kaçlık  boru mu bide kaçlık kelebek? açınca gürlemesi kapayınca orjinalle dönmesk için.

Sen ara adana eksoz full set istiyorum de manifoldu boruları motorlu eksozu contası kablosu düğmesi ne varsa gönderiyor sana kapıda ödemeli kargoyla en son 200dü fiyatı ara konuş
Adana vanalıdan şaşma derim abi Smile 
Sayfalar: 1 2